Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Podkręcanie karty graficznej

Heniut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zainstalowałem , odpaliłem i błąd... "failed to initialize display driver wrapper " karta graficzna radeon hd3470

Opublikowano

Jeśli jakaś osoba (laik) chce brać za OC grafy lub kompa to niech poszukać forum poczyta FAQ i posty później dopiero się wypowiadać.

Skutki tego mogą być fatalne.

@ HeniutX_PL:

Widzę ,że jesteś OC pro, elo, uber, master itp, itd. To pokaż jak pokręciłeś swojego kompa.

Opublikowano

A to nie ten koleś co jest tym grafikiem, co potrzebował komputera do projektowania?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

AUtorze tego tematu ty jestes popierdolony czy jaki??Dałeś dzieciakom 13-15lat(nie mowie bo mam sam 15) instrukcj jak podkrećcić grafe??Jak im się grafy popalą to co wtedy?Zasilacz nie wytrzyma i pierdolnie cały komp...

Poza tym nie możliwe żeby zwiększyć 5 razy wydjanosć karty graficznej.Na chłodzeniu wodnym też ni hu-hu.Jak się nie znasz na takich rzeczach to nie dawaj tutów bo ktoś ma potem problemu z kompem przeez takiego nełosa:]

• 3 lata później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...