Picek007PL Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Witam!!! Mam mianowicie kilka pytań związane z pluginami, bo ja i kumpel mamy serwa i po prostu nie chcemy żeby jakiś koleś wlazł nam do serwa i coś nam rozwalał Kumpel nie wie jakie najlepsze pluginy założyć i jak zrobić Więc proszę o pomoc!!! Najlepiej jakbyście się kierowali tymi pytaniami było by fajnie . O to pytania: 1. Gdzie mogę znaleźć takie pluginy?? ... 2. Jak zrobić, by działało?? ... To tyle z góry dzięki i czekam na odpowiedz Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Picek007PL ''Bez mega walfa zero pitu pitu'' Z.b.i.e.r.a.m. p.l.u.s.y. (.+.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Tu znajdziesz wszystkie : http://plugins.bukkit.org/#ti=&ta=all&au=&subm=false //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSpritex1 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wy macie bukkita czy zwykle pliki? jak bukkit to ten link co podał up@ a jak normalne pliki to nie wgracie tego plugina. ,,Odi profanum vulgus et arceo" by Cristiano. by MrSpritex1 (ja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picek007PL Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zasadniczo nie wiem, bo to jego serwer . Zapytam go jakie pliki i dam odpowiedz. ''Bez mega walfa zero pitu pitu'' Z.b.i.e.r.a.m. p.l.u.s.y. (.+.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achmen Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Pluginy wrzucać do folderu plugins w Bukkicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jeżeli nie chcesz, aby ktoś wbił na serwer włączcie whiteliste i po prostu nie dodawajcie do niej nikogo. Nikt wtedy nie wbije na wasz serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi