Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] HACKED!

kwhp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tej.. Zapiszę się do nich... Pewnie nie jeden próbował :P... Haa pewnie piszą na twitterze z IP komputera Obamy xD.. I nic nie mogą im zrobić...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Logowanie trwa bardzo długo, zapewne jest to spowodowane atakiem DDOS, pamiętam jak na mpc podczas ataku wolno się strony ładowały.

Ataki DDoS są bardziej uciążliwe niż ataki DoS ponieważ komputer ofiary atakuje kilka lub kilkanaście maszyn, przez co łącze jest jeszcze bardziej osłabiane i transfer diametralnie spada.*

*Gdzieś to wyczytałem

napiskx.png
Opublikowano

Powiedziałem to -,-...

Ja podejrzewam że jakaś gra torrenty ma wpisany w kod gry attak ddos... Więc zanim to się opanuje to trochę minie... Ostatecznie notch będzie musiał zmienić IP serwerów odpowiadających za logowanie

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

i tak polacy najlepsi hakerzy a nie jacyś amerykanie nie mają szans jakby polacy zatakowali to by było po ptakach, albo jak nato wynajmuje polaków by oni zabezpieczali im serwery to jest przykład jakimi polacy są hakerami.

vintage2x.jpg
Opublikowano

Moim zdaniem to te ataki które prowadzi LuLzSec są specjalnie po to aby pokazać jak PSN/MC i inne gry mają słabe zabezpieczenia i że łatwo wydobyć informacje warte kupę forsy.

EVE Online...już chyba też napadli, no nic czekam na odpowiedź PW od członka LuLzSec bo gadałem z nim na twitterze.

...

Opublikowano

No, ja widać lulz wszystko złamie. ;P

Kiedyś chyba oni, włamali się do xbox live, i wtedy przeszło na platne ;D

Tylko im, jako jedynym się udało :>

No, jak widać zabezpieczenia się złamały : P

Notch nie jest przygotowany na ataki. :D

A słyszałem że oni nawet telefonu ddosują, i kto chce ddosa na telefon ma zadzwonic na jakis tam numer xDD

Opublikowano

@ Neonye

Tutaj są te numery:

614-LULZSEC or 732-993-7703 
| You can create insane lulz by calling these numbers, wanna join in the phone DDoS?

btw. o co chodzi w tych numerach bo nie czaje?

...

Opublikowano

wiadomo już kiedy będzie można?

pomagam w minecraft

;)

Pomagam dla przyjemności nie dla +

Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym :)

Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham

Travis nauczył mnie być hojnym

Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie

The Script nauczył mnie, jak iść dalej.

Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej

Muzyka nuczy mnie jak żyć!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Po co odkopywujecie tak stary temat -_-

@up

Nie możliwe, pewnie konto było kradzione i Mojang to wykrył :)

6ydVTxs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...