Rychu94 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam. Oto prosty bot na bazie autoselectu. Autoselect musicie mieć wbudowany w kliencie, media z autoselectem: http://silkroadxfast.gamerzcorp.com/EliteSRO/ Loader: http://www.elitepvpers.com/forum/attachments/private-sro-exploits-hacks-bots-guides/93448d1308049235-esro-loader-range-patch-esroloader.rar Keypresser: http://www.elitepvpers.com/forum/attachments/private-sro-exploits-hacks-bots-guides/93556d1308131217-esro-loader-range-patch-keypresser.rar linki pochodzą z oficjalnych tematów na epvp, więc skany we własnym zakresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pettka Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 tylko za kilka dni nie pisz, że nie możesz wbić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamomaniak Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Rychu to jest jakieś ścierwo, gra mi się włącza a keypressera nie da się uruchomić ... co ty tu za ścierwo dałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu94 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 mi wszystko śmiga, później wrzucę jeszcze raz keypressera ,bo może źle się wrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
- Pawlak - Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mi nie działa keypresser w ogole sie nie pokazuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamomaniak Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Gdy wbijam do silka przez loadera on znika i gdzie niby włączyć żeby wybierał mobki sam , a po drugie keypresser nie działa , nie włącza się , wrzuć wszystko a nie patcha do media.pk2 ;p btw. Mam windows 7 i nie tylko u mnie były takie problemy bo na elite już pisali o tym. edit: Autoselect działa , ale keypresser nie chce się włączyć ;/ o co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu94 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 hmm.. uruchamiasz jako administrator? ja pamiętam,że z keypressera zmieniłem nazwę na Install i pojawił mi się nowy keypresser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
- Pawlak - Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Juz probowalem jako adminstrator i nic nie dalo dalej nic sie nie pokazuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu94 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 zaraz upne wszystko od nowa i powinno śmigać; ) edit. po 12 godzinie wrzucę link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamomaniak Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 teraz jest taka sprawa że auto select działa ale w taki sposób że co chwile trzeba klikać na "auto select" , a po drugie co z buffami gdy mam euro char i 2 bronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valenar Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 tak jasne, może zaraz będzie czemu nie bsługuje pick peta i nie przekłada albo nie leczy wolfA ?! no litości... Do kogo te pretensje LifeSro FusionRoad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu94 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 no to normalne,że trzeba klikać autoselect. buffy ustawiasz w keypresserze. jezeli nie działa to zarz dam nowy upload edit. nowy link http://www.speedyshare.com/files/28983885/Install.exe jest to samo wypakowujące się archiwum ,hasło bocik, niebawem dołączę skana ,bo virustotal mi nie działa jak pisałem, używacie na własne ryzyko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoOi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mógłby ktoś scana wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wedr0wieC Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mógłby ktoś scana wrzucić Problem samemu sobie przeskanować? @Topic: 'Bot' bardzo prosty i niezbyt użyteczny. Dla bardzo zdesperowanych. Server: Esro 1 l Esro 4 Nick: Wedr0wieC l Invincible Guild: GeneratioN l guildless Lvl: 98 l 67 Build: warrior/cler (best build ever!) l rogue/cler Status: Offline l Online (farming) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apokalipto Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 male viruski <_< http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=eacd7a61f6a76ac7f73e217966ec0d479ce47022cce02fefb1ed716ab9c5287d-1308144576 Troche tego jest ,.... ale niema co sie bac dal bys jeszcze tego auto selekta Serwer:Elite Nick:Apokalipto server: 1 gildia: HooliGanS (szuka aktywnych graczy 58+ ) Pomoglem daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
- Pawlak - Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Teraz chociarz po wloczeniu bot sie pokazuje ale czy dziala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczak Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Nie radze sciagac to keylogger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apokalipto Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Dalem skana up.. =.- jak ci sie niepodoba to nq Serwer:Elite Nick:Apokalipto server: 1 gildia: HooliGanS (szuka aktywnych graczy 58+ ) Pomoglem daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemele Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 ardamax to keylogger dla prohakerow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFrogi Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 a skąd wziąć autoselect ? Piszę poprawnie po polsku Smoke Weed ! Peace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu94 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 autoselect msusiz mieć wbudowany, jak znajdę link z takim media to wrzucę edit. dodałem nowe, w 100% czyste linki + media.pk z autoselectem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne11y Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 nie dziala jak u mnie , ciagle wyskakuja słynne ` ?????????????? " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
- Pawlak - Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 co do bota to dziala... ale sam nie bije trzeba wybierac samemu mooba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoOi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wyskakuje mi taki błąd http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/93a058aa8c70a849.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu94 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 pawlak, jezeli autoselect wstawisz na pasek i żeby presser Ci klikał, to będzie sam bić. ludzie.... myślcie trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.