MaT™ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak wyrównać teren w mc edit, bo nie mogę się w tym połapac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zaznaczasz jakiś teren, a następnie go usuwasz. Później bez odznaczania zapełniasz miejsce np. kamieniem. :] MaT™ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Zaznaczasz oba rogi siekiera z drewna (jeden rog lpm , drugi ppm) wpisujesz //set 0 , albo jak wyzej chcesz to //expand ilosc up np. //expand 5 up, a pozniej //set id itemu lub angielska nazwa, np //set 4 lub //set cobblestone @down sry pomylilo mi sie. moze to cos pomoze : http://www.mpcforum.pl/topic/277505-dlmcedit-edytor-map-do-minecraft/ Edytowane 14 Czerwca 2011 przez _Shadowlord MaT™ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaT™ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @up pisze, że w mcedit, a nie komendą wns, a jak usunać jakiś skrot czy co mam kliknąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TCQ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 usuwasz w Mcedit delete na klawiaturze. Jak chcesz to wypełnić danym blokiem to klikasz na opcję fill and replace i wybierasz dany blok, następnie dajesz fill MaT™ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaT™ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dzięki leci dla was po + można close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi