Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam w glidi 3 expboty (dropy na medale) są tylko one i moja glowna postac. I tutaj rodzi sie moje pytanie czy jak kiedyś te boty dostaną bana to mnie mogą też ukarać ? Wszystko robie z jednego komputera więc jest to samo IP i to samo ip komputera.. Bedą + i - ! jak kto woli.

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

Po IP nie banują, bo są osiedlówki, tylko po emailu i logach. Jeśli na głównej nic nie robiłeś, to nie powinieneś dostać.

Opublikowano (edytowane)

Chodzi mi o to że mogli by sobie zobaczyć Po Ip.. A czy im sie zapisuje też ip komputera? Na głownej postaci zawsze przekladam te medale .. Tzn nie handel bo to oczywiste tylko sobie wyrzucam na ziemie i podnosze. No czasami sie zdarzy dac handel przypadkowo ale to raz czy dwa..

@ Może przełożyć wszystkie medale i eq na postać 1 lvl ? Oczywiscie na innym koncie jak botki czy głowna postać.

Edytowane przez SexMasterekkk

Opublikowano

Istnieje ryzyko ale zmiejszasz je nie handlujac tylko wywalajac.

Mala szansa choc jak sie porzadnie przyjrza to moga znalesc powiazania kont.

PS:oj g00d kilka dni temu mowiles ze banuja po ip kobiety zmienne sa :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Dla pewnosci przelozyłem wszystko.;p Powie mi ktoś czy oni też maja tam w tych logach Ip komputera? Pozatym nie mysle zebym mogl dostać bana za to ze nie bocilem na glownej postaci..

Opublikowano

1.Ip maja twojego neta,nie wiem czy kompa tez ^ ^

2.Nie nie powinienes choc tak jak mowilem jest mala szansa ze dostaniesz bana :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Jeżeli wykryją powiązanie to dostaniesz bana.

Gdy wykryją bota, to dostanie on bana. Potem sprawdzają bazę i patrzą, z kim ta postać handlowała. I ban :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...