SexMasterekkk Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam. Mam w glidi 3 expboty (dropy na medale) są tylko one i moja glowna postac. I tutaj rodzi sie moje pytanie czy jak kiedyś te boty dostaną bana to mnie mogą też ukarać ? Wszystko robie z jednego komputera więc jest to samo IP i to samo ip komputera.. Bedą + i - ! jak kto woli. ZBIERAM - !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Po IP nie banują, bo są osiedlówki, tylko po emailu i logach. Jeśli na głównej nic nie robiłeś, to nie powinieneś dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoks Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Chyba nie, na pl'u dają bana na konto nie na ip (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexMasterekkk Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Chodzi mi o to że mogli by sobie zobaczyć Po Ip.. A czy im sie zapisuje też ip komputera? Na głownej postaci zawsze przekladam te medale .. Tzn nie handel bo to oczywiste tylko sobie wyrzucam na ziemie i podnosze. No czasami sie zdarzy dac handel przypadkowo ale to raz czy dwa.. @ Może przełożyć wszystkie medale i eq na postać 1 lvl ? Oczywiscie na innym koncie jak botki czy głowna postać. Edytowane 14 Czerwca 2011 przez SexMasterekkk ZBIERAM - !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netrodal Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Istnieje ryzyko ale zmiejszasz je nie handlujac tylko wywalajac. Mala szansa choc jak sie porzadnie przyjrza to moga znalesc powiazania kont. PS:oj g00d kilka dni temu mowiles ze banuja po ip kobiety zmienne sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexMasterekkk Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dla pewnosci przelozyłem wszystko.;p Powie mi ktoś czy oni też maja tam w tych logach Ip komputera? Pozatym nie mysle zebym mogl dostać bana za to ze nie bocilem na glownej postaci.. ZBIERAM - !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netrodal Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 1.Ip maja twojego neta,nie wiem czy kompa tez ^ ^ 2.Nie nie powinienes choc tak jak mowilem jest mala szansa ze dostaniesz bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexMasterekkk Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Kurde.. Ale Ten Team jest posrany.. . Czekam na dalsze wypowiedzi. ZBIERAM - !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPrzeMoxD Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jak nic nie robisz na swojej postaci to raczej nie dostaniesz bana nawet jak takie samo IP. Tylko wiesz, email musi byc inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexMasterekkk Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 No to jest oczywiste . Maile mam nawet inne na botach. ZBIERAM - !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darh Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jeżeli wykryją powiązanie to dostaniesz bana. Gdy wykryją bota, to dostanie on bana. Potem sprawdzają bazę i patrzą, z kim ta postać handlowała. I ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexMasterekkk Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 No to akurat wiem .. ale chyba nie sadzisz ze raz jak komus selniesz medal to dostaje osoba druga bana odrazu bo handlowala z toba... Bo juz chyba by pol metina bany wyrwało. ZBIERAM - !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CS16PLAYER Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jezeli wyrzucasz medale na ziemie to nie masz co sie srac a IP komputera prawdopodobnie nie maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexMasterekkk Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Prawdopodobnie .. :> Czekam na dalsze wypowiedzi. ZBIERAM - !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi