Włochu13 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam! Mam takie pytanie , otóż 3 dni temu postanowiłem , że zakupię licencję na Kbot-a . Od 2 dni piszę do Ivana na Skype , gdy jest dostępny .Ale on nie odpowiada. Co wy zrobiliście? Dzwoniliście do niego czy czekaliście aż odpiszę ( Jak cos piszę do niego po Ang) I pytanie numer 2 : Czy jeżeli zakupie licencję na Kbot-a i zbanują mi 1 ID to moge je zmienić czy muszę zakupić nową licencję? Z góry dziękuje za Odpowiedzi. Odwdzięcze się + Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam! Mam takie pytanie , otóż 3 dni temu postanowiłem , że zakupię licencję na Kbot-a . Od 2 dni piszę do Ivana na Skype , gdy jest dostępny .Ale on nie odpowiada. Co wy zrobiliście? Dzwoniliście do niego czy czekaliście aż odpiszę ( Jak cos piszę do niego po Ang) I pytanie numer 2 : Czy jeżeli zakupie licencję na Kbot-a i zbanują mi 1 ID to moge je zmienić czy muszę zakupić nową licencję? Z góry dziękuje za Odpowiedzi. Odwdzięcze się + 1. Pisz do dealerow Ivan ostanio jest zajety troche :\ 2. Zmieniasz za 5 zl! Odnośnik do komentarza
Włochu13 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 1. Pisz do dealerow Ivan ostanio jest zajety troche :\ 2. Zmieniasz za 5 zl! Dzięki NoobKiller Już się dogadałem z Andryxa :P Z góry Dzięki:) Temat do Zamknięcia Odnośnik do komentarza
hardware Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 słyszałem ze id mozna nawet sms zmienic POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi