Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KBOT pisanie z Ivanem

Włochu13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam takie pytanie , otóż 3 dni temu postanowiłem , że zakupię licencję na Kbot-a . Od 2 dni piszę do Ivana na Skype , gdy jest dostępny .Ale on nie odpowiada. Co wy zrobiliście? Dzwoniliście do niego czy czekaliście aż odpiszę ( Jak cos piszę do niego po Ang)

I pytanie numer 2 : Czy jeżeli zakupie licencję na Kbot-a i zbanują mi 1 ID to moge je zmienić czy muszę zakupić nową licencję? Z góry dziękuje za Odpowiedzi. Odwdzięcze się + :)

Opublikowano

Witam! Mam takie pytanie , otóż 3 dni temu postanowiłem , że zakupię licencję na Kbot-a . Od 2 dni piszę do Ivana na Skype , gdy jest dostępny .Ale on nie odpowiada. Co wy zrobiliście? Dzwoniliście do niego czy czekaliście aż odpiszę ( Jak cos piszę do niego po Ang)

I pytanie numer 2 : Czy jeżeli zakupie licencję na Kbot-a i zbanują mi 1 ID to moge je zmienić czy muszę zakupić nową licencję? Z góry dziękuje za Odpowiedzi. Odwdzięcze się + :)

1. Pisz do dealerow :) Ivan ostanio jest zajety troche :\

2. Zmieniasz za 5 zl!

Opublikowano

1. Pisz do dealerow :) Ivan ostanio jest zajety troche :\

2. Zmieniasz za 5 zl!

Dzięki NoobKiller :) Już się dogadałem z Andryxa :P Z góry Dzięki:) Temat do Zamknięcia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...