SzkodnikPL Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Hey! Teraz znowu coś stworzyło się w mojej głowie. Napiszcie co by się przydało naszemu forum. Czegoś nie ma, czegoś brakuje piszcie. Wiem, że jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że coś z tych pomysłów przypadnie do gustu twórcą strony, ale chociaż mamy kolejną okazje do posta nie? ;] Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Teraz znowu coś stworzyło się w mojej głowie no chyba jednak nie skoro chcesz zebysmy to my podawali pomysły a sam nic nie proponujesz masz dział sugestie dotyczące forum, zapraszam topic: można by dodać obok profilu odnośniki do najczęsciej odwiedzanych filmikow na ************** Odnośnik do komentarza
Zero^^ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 wbij 250 postów i zapierdzielaj do sugesti, ; ) Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mi tu niczego nie brakuje, jedynie co to przydało się więcej subforów w mc, i dział Sport. Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Temat jest bezsensu.. Wystarczy spojrzeć na "główne" założenie twórcy tego tematu: mamy kolejną okazje do posta nie? ;] Sugestie dot. forum nie bez powodu mają ustanowiony limit 250 postów. Zostało to wdrożone by uniknąć np. właśnie takich propozycji jak powyższa. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mi tu niczego nie brakuje, jedynie co to przydało się więcej subforów w mc, i dział Sport. To do tego som czity? Ale po co mi wallhack w pilce noznej. Ale Aim by sie przydal Odnośnik do komentarza
Fifolski Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Obowiązkowego elementarza i testu podczas rejestracji . Mamy od tego odpowiedni dział. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi