kev09 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 mam taki problem jak klikam na item shopa w metku to wyskakuje mi błąd ''sesja wygasła sprubuj ponownie'' i już tak mam przez tydzień, i instalowałem metka odnowa pare razy i nic, i do tego nie moge sie zalogować w pszeglądarce wpisuje login i hasło klikam zaloguj i nic... nie jestem zalogowany :/ Dam +sa za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudaczek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dziwne. To może być problem z netem. Mi działa bez zarzutów. Popróbuj, popróbuj. W ostateczności zrób reinstal systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kev09 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dziwne. To może być problem z netem. Mi działa bez zarzutów. Popróbuj, popróbuj. W ostateczności zrób reinstal systemu. Neta mam dobrego i nie dawno instalowałem system to mam czystą 7 ultimate... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudaczek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jakiego masz neta? Jakiej przeglądarki używasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kev09 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jakiego masz neta? Jakiej przeglądarki używasz? Net Upc 20mb/s Przeglądarki Opera/Google Chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudaczek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) @Sora Edytowane 14 Czerwca 2011 przez MaŁy15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrymuarKing Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 niech ci kolega sprawdzi czy u niego tak samo na twoim koncie, byc moze masz bana na item shop ale watpie, stawiam na neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kev09 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 niech ci kolega sprawdzi czy u niego tak samo na twoim koncie, byc moze masz bana na item shop ale watpie, stawiam na neta hmmm żaden kolega nie pomoże bo w to nie grają, mój brat na laptopie ma tak samo i nie wiemy co zrobić ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 to wchodź do IS przez strone metka a nie w grze i po problemie Też tak czasem mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudaczek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 to wchodź do IS przez strone metka a nie w grze i po problemie Też tak czasem mam i do tego nie moge sie zalogować w pszeglądarce wpisuje login i hasło klikam zaloguj i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darh Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Czasem taki błąd jest. Wbija na stronce oficjalnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kev09 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 to wchodź do IS przez strone metka a nie w grze i po problemie Też tak czasem mam ale mam drugi problem ze nie moge sie zalogowac na pszeglądarce też... :/ a prubowałem wszystkich pszeglądarek nie wiem o co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragonDhe III Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Też tak mam ale z przeglądarką rozwiazałem problem poprostu opera wgrała jakiś durny plugin, że odrzuca tą strone wejdź sobie na mozille firefox a co do metina to jeszcze ttego nie rozwiązałem kev09 i Maxii 2 Posty: 100 [\/] 200 [\/] 300 [X] 400 [X] 500 [X] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamileek1910 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 patrzałeś u innego kumpla ? chodzi mi , że przez strone , nie przez gre. ? Zapraszam na mój profil yt. www.youtube.com/haaczykk na którym 'vloguje' rozmawiam między innymi o sporcie konkretnie o piłce nożnej i nie tylko!! subskrybujcie ! oraz zapraszam na stronkę fanów Celticu Glasgow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kev09 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Też tak mam ale z przeglądarką rozwiazałem problem poprostu opera wgrała jakiś durny plugin, że odrzuca tą strone wejdź sobie na mozille firefox a co do metina to jeszcze ttego nie rozwiązałem dzięki podziałało na firefoxie masz +sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi