qoPo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam gram na singlu i chciałem się dowiedzieć jak zmienić pogode w tym miejscu co jestem pada ciągle śnieg jak to zmienić by nie padał ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Shadowlord Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie da się by nie padał. Potrzebujesz plugin do zmieniania pogody, ale można wybrać deszcz lub słońce. Piszesz /weather sunny, lub /weather rain. @down jak sie nie myle , w single player commands jest taka opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi3 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @UP czytasz że na singlu nie multi ? A tak do tematu, nie da się.. (tak myślę przynajmniej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qoPo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Chodziło mi o to by na stałe usunąć zmianę pogody ale jak widze to się nie da bo komendom to sobie na 15 minut wyłączę a później ? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak dobrze pamiętam nie ma sposobu na ominięcie zmiany pogody. Możesz najwyżej grać na wcześniejszej wersji i wtedy pogoda zmieniać się nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofa Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Niestety, ale takiej możliwości nie ma, żeby wyłączyć pogodę, możesz se zrobić np plugina w javie, co będzie wpisywał co jakiś czas komendę : weather sun, prosta sprawa, ale to tylko jest dla osób znających się na javie Więc zamykam. |<|®Krzysztofa®|>| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.