Argiks Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam ! Założyłem sobie serwer przez hamachi na bukkit'cie. Wszystko działa oprócz Citizens, a konkretnie chodzi o to, że gdy próbuje wstawić NPC używając klasycznej komendy: "/npc create [nazwa]" pojawiał się komunikat o braku uprawnień. Pogrzebałem kawał internetu i postępowałem zgodnie ze wskazówkami użytkowników (sprawdziłem czy mam admina w plikach ops i permissions itp.) ale za wiele to nie dało. Pokombinowałem trochę w Permissions i w pewnym momencie, po wpisaniu komendy na NPC, serwer zakomunikował, że potrzeba 10 żółtych kwiatków. Dodałem je komendą i ponownie chciałem stworzyć NPC, tym razem pojawił się komunikat o wewnętrznym błędzie. Każda kolejna zmiana w Permissions powodowała ten sam efekt, albo brak uprawnień, albo błąd. Poradzicie coś na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWcapidupa122 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mi pomogła najnowsza wersja citizens+ craftbukkit build 860. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofa Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dokładnie jak @UP Wgraj se tego CB: http://ci.bukkit.org/job/dev-CraftBukkit/860/ oraz tego Citzens-a: http://forums.bukkit.org/threads/mech-citizens-v1-0-8h-npcs-for-bukkit-1-6-compatible-860.7173/ I powinno ci ładnie działać |<|®Krzysztofa®|>| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Tak samo jak up'y@ Dodam, jeżeli będziesz chciał komendy, to uprawienienia dodajesz w ten sposób: - 'citizens*' Komendzy znajdziesz pod: /citizens help Close (: //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dohoian Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 build 860 już jest? sam wypróbuję @up + dla ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi