xZNANYx Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam wszystkich Założyłem ten temat w sprawie bezmyślnego zachowania założyciela serwera xxx.pl, otóż podczas budowania wieży na "wesołym miasteczku" budowanej przeze mnie, Enjoyowi się nudziło i przeszkadzał mi podczas jej budowania... Po paru minutach zauważyłem zalogowane konto MamusiaZnanego (xZNANYx to mój nick) które zostało założone przez enjoya w celu wkurwienia mnie. W tej chwili mam bana na Ip bo zalogowałem się na konto MamusiaEnjoya. Taką mam opinie o naszym założycielu Wykorzysta was w budowaniu potężnych budowli ( np stadion 1,5 dnia roboty ) po czym zbanuje Tu zamieszczam dowody na to że nasz założyciel jest pedałem : [21:57:16] Kamil Tomaś - 4station.cba.pl: Nie prosze.. [21:57:23] xZNANYx: milej opini na mpc szukaj [21:57:40] Kamil Tomaś - 4station.cba.pl: W pizdzie to mam ... ; P kochanie [21:58:55] Kamil Tomaś - 4station.cba.pl: co znow mnie zbijesz? ;> jak go zbije to ukradną mi rower ( tak miało być ostatnio ) Pozdrawiam wszystkich greeferów i zapraszam ich na serwer xxxx.PL IP: 178.63.38.204 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Co z tego że nie polecasz? Komuś innemu może się podobać. (: //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Takie tematy są zbędne. To, że tobie się nie podoba nie znaczy, że każdemu. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi