Allien Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam ! mam pyt. Jeżeli mam 21 lv i jelonka +5 śr 39% .. i posiadam 13 bodzi to jaka jest szansa ,że wgl bd ulepszał ? Jest to jakaś różnica jak ma się mniejszy lv? Czy mogę śmiało próbować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianoss1234 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 nie ma żadnej różnicy jaki masz lvl podczas ulepszania - ulepszaj śmiało ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soczes Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Lvl nie ma tu żadnego znaczenia. Ulepszać zawsze możesz a co wyjdzie to się okaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambuszelen1 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 LVL nie gra roli. Ulepszaj, ulepszaj oby weszło na 9 Potem tylko poli i do v2 z buffkiem (zależy jaki lvl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nic Ci lvla nie da, nawet dla takieg 99 może spalić miliony razy a Tobie moze ani razu lub odwrotnie. To jest losowo. Nie powiemy Ci ile spali a ile zrobi, bo to zależy od szczęścia. Tak próbuj bo widzę 39% średnie to ładne, ulepszaj śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nic nie zależy od lvl, wszystko w rękach farta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uncle Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nawet na 1 lvlu możesz zrobić item od +0 do +9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris83000 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak ma spalić to spali a zasadniczo nie rozumiem czemu pytasz czy zależy to od levela gdyż jest oczywiste że nie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 ulepszaj, to nie ma różnicy jaki masz lvl. nie wiem, czy wgl. będziesz miał coś na tyle dobrego w eq, że będziesz wolał to bardziej niż jelona ze średnimi 40%. powinieneś podejść pod +9 przy 13 bodziach od +5, ale przed tym radzę ci podropić KD lub kupić pod pvp +3/4. jak grasz archerem to polecam ci kd woja i kryta/powtórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPiotrek122 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wszystko zalezy od szczescia , nie ma roznicy jaki lv , ile wbitego expa itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi