VoLixiSs Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Który woj jest lepszy?? Gram na privie Venise i nie wiem kogo wybrac. Mam 81lvl stalke +9 (robie hwanga), parte na +9 (chce zrobic OBS), zlodzieja na +9 (wymienie na syrka). Eq takie se: Lwia +9 (tarcza) , reszta nieb. lzy+9 4k pż. (lacznie mam 23k pż). Wiec co bedzie lepsze?? Dodam, ze mentalem metina 90lvl rozwalalem 13 minut!!!!! A bodym 3-4 minuty (jeszcze nie mialem takiego eq). W pvp jak bylem mentalem troche wygrywalem, a bodym to porazka... Dostalem w dupe od 74 lvl. Chce sie pochwalic moja postacia i biore fajowskie pvp (1vs4) i ich rozwale (bo mam skille). Mentalem po 8k z duchowego, a bodym 4-5k z wirka (tyle walilem z uderzenia miacza, a mialem na +9)No wiec ?? @edit: robię buffa, więc będzie ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszir Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ile osób tyle odpowiedzi ... <_< Mental :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambuszelen1 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zrób bodego tylko, że musisz wykoksować eq w absy jak chcesz pvp robić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoLixiSs Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Kasy to super nie zarabiam. A i jeszcze jedno: chcę sobie zrobić jeszcze jedno konto szamanke smoka do buffa. :q Uzasadnijcie jakoś te swoje wypowiedzi. Czekam dalej. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ja polecam mentala, trudno że się męczysz, ale za to w pvp już nie pogardzi. Najlepsza postac według mnie pod pvp. Duchowe jak walnie to nie ma co zbierać. Wybieraj mentala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UppsiK Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Bierz body. Jest lepszy, bo ma aure miecza i dobre dmg. Jak bedziesz mial duzo defa, to bedziesz jak pr0 koks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoLixiSs Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ja polecam mentala, trudno że się męczysz, ale za to w pvp już nie pogardzi. Najlepsza postac według mnie pod pvp. Duchowe jak walnie to nie ma co zbierać. Wybieraj mentala. jak byłem mentalem to te metiny... jeszcze sobie zrobię buffa więc będzie lepiej. A jak mental to jakie eq, bo na bodego to wiem. PS. Ja gram w metka ponad rok, ale wszystko kapuje. Jak walić skille wiem (mam swoją taktykę). @Edit: a jakiego szamana robić (no tak smok, ile healer na te zwiększenie ataku)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uncle Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jeśli już nie expisz graj mentalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes1997 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wybierz Bodego : Większa przewaga ataku (Ale musisz mieć dużo deffa) ale nie bój się na Venise są rosy białe (200 deffa masz) Mental może i ma więcej deffa ale w ataku to Cienias Jak coś na Venise możesz zrobić kd 80% I już masz trochę absa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoLixiSs Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jeśli już nie expisz graj mentalem. ja expie. Jutro 3-4h expić będę (na czym mam expić, expie w red lesie, bo na atlantydzie mi exp nie leci). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 mental. bodym z aurą, co daje te +200 ataku i tak nie dorównasz tym na privach co siedzą non stop i mają po 80% absów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liperek. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Na priva to MENTAl... na PL'a Body szybki exp .. i potem dasz rade Co do priva mental i full ABS'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoLixiSs Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 bodym z aurą, co daje te +200 ataku chyba 600 ataku. I o co ci chodzi w twojej wypowiedzi? Że ją nie będę taki dobry jak te cielska w aurą czy ją go nigdy nie dorównam? PS: są też rosy na wartość ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @up no i ile ci te rosy dadzą .. połowe z tego co prosy mają bez dopalaczy. mówię, co wiem ze swojego doświadczenia. jak umiesz grać bodym to graj. każdy priv jest inny. na jednym bony, które polepszają staty dają +50, a na niektórych +12.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sudaczek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mental. Dobrze prowadzony jest niszczycielski. Owszem, body także jednak jest taka różnica. Mental bije bronią dwuręczną, która sama w sobie ma spore dmg. Body wali z jednoręki bo z nią jest silniejszy ( bodziak z dwuręką traci sporo na szybkości i dmg ). Większość ludzi wbija absy na miecze ( body i WP ). Osobiście mogę powiedzieć, że mental jest moją ulubioną postacią. Jedną wadę jego jest tzw. zez. Poza tym jest kozacki ;] Ma najpotężniejsze skille ze wszystkich postaci ;] Z expem sobie dasz jakoś radę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoLixiSs Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ile bym pozwalał mentalem na tym lvl z buffem metka 90 lvl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProWadzioo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Na Venise mam mentala 95 chyba;P nie expie bo mam lagi ;/ ale w pvp to nie ma sobie rownych ! na 95 lvl, klade spokojnie 100+(bez epickiej broni, w tym bm). Mam duzo abs na miecze/2reke, duzo na ludzi/magie . Polecam mentala, metka bije 4-5 min bez buffa(oczywiscie 90) ze zlodziejem+9 kd do pvp:P, teraz mam zala wiec szybciej leci:D. Polecam mentala, duze dmg+duzo abs= nie do pokonania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoLixiSs Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Kupie żala! Ile kosztuje +30 średnie? A jak... Wyśle PW. Gram mentalem. Teraz, jakiego szamana tworzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProWadzioo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Żal kolo 1kkk, nie raz sa okazje to i za 500kk kupisz;d, szaman oczywiscie smok . Na Hybridzie2 jak istnial mialem bodego 90 bodajze mialem szamanke smok do bossow i expa i szamanke healer tylko do bossow ze wzgledu na zwinke co daje szybsze ladowanie sie skilla . Szamana rob smoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoLixiSs Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A jak zarabiać? I gdzie expić? Mam 81lvl. A OBS to będzie dobra broń. Lepsza od żala? Bo mogę zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 OBS dobra broń, ale nie do expa. Już lepszy będzie żal. A co do expa to do lasu musisz wbić ten 85 lvl, ew. spróbuj sił w atlantydzie. A i twórz szamankę smok, bo do expa buffy i na metki, i na bossy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexMasterekkk Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Podaj Jakie masz bony w rzeczach maksymalne Np. ile max sily jest itp. No i jakie są bony w 6/7bonach o jakich wartosciach, wtedy bede mogl sie wypowiedziec... Bo np. Na pandoramt2 sa takie 6/7bony ze tam w pvp chyba tylko bodziak najlepszy bo tam tylko szycie sie liczy.. No ale zeby nie bylo spamu dla modkow : Body. ZBIERAM - !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gony Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Moim zdaniem lepszy jest Mental, jest bardzo dobry w pvp jak i w expie. "Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..." "Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mental zdecydowanie, metiny 90 nie są takie ważne.. możesz sobie zrobić dropka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoLixiSs Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ok. Powiem te bony co pamiętam. Łącznie mam 24k hp. Lwia tarcza +9: 4k pz, nno, stalka +9: 3k pz, 15% na miecze, 10% na dwurękę, parte +9: 10% na kryta, 10% na przeszywke, silny na lud 10%, silny na diabły 5%, 15% na omdlenie, kd +5: sury, kryta albo przeszywki, złodzieja dusz +9: 15% na kryta, 15 siły, 10% na mistyki, 10% na omdlenie, 5% na przeszywke, 8% na ninje, buty ognistego ptaka +9 , reszta niebiańskie łzy na +9 z 4k pz i jakimiś absami na miecze i silne na mistyki, upiorna maska +9: 15%, 5% obrażeń do many, silny na diabły i na człowieki. Kolczyki chcę wymienić na ametystowe (50+ wartości ataku). I to tyle. I dropne se lwią zbroję (koniecznie +0), dodam bony i kd. Wiecie o co chodzi? Żeby przeszywki dużej nie dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.