Skocz do zawartości

[PYTANIE] Body vs Mental

VoLixiSs

Rekomendowane odpowiedzi

Który woj jest lepszy?? Gram na privie Venise i nie wiem kogo wybrac. Mam 81lvl stalke +9 (robie hwanga), parte na +9 (chce zrobic OBS), zlodzieja na +9 (wymienie na syrka). Eq takie se: Lwia +9 (tarcza) , reszta nieb. lzy+9 4k pż. (lacznie mam 23k pż). Wiec co bedzie lepsze?? Dodam, ze mentalem metina 90lvl rozwalalem 13 minut!!!!! A bodym 3-4 minuty (jeszcze nie mialem takiego eq). W pvp jak bylem mentalem troche wygrywalem, a bodym to porazka... Dostalem w dupe od 74 lvl. Chce sie pochwalic moja postacia i biore fajowskie pvp (1vs4) i ich rozwale (bo mam skille). Mentalem po 8k z duchowego, a bodym 4-5k z wirka (tyle walilem z uderzenia miacza, a mialem na +9)No wiec ??

@edit: robię buffa, więc będzie ciekawie.

Ja polecam mentala, trudno że się męczysz, ale za to w pvp już nie pogardzi. Najlepsza postac według mnie pod pvp. Duchowe jak walnie to nie ma co zbierać.

Wybieraj mentala.

jak byłem mentalem to te metiny... jeszcze sobie zrobię buffa więc będzie lepiej. A jak mental to jakie eq, bo na bodego to wiem.

PS. Ja gram w metka ponad rok, ale wszystko kapuje. Jak walić skille wiem (mam swoją taktykę).

@Edit: a jakiego szamana robić (no tak smok, ile healer na te zwiększenie ataku)?

Mental. Dobrze prowadzony jest niszczycielski. Owszem, body także jednak jest taka różnica. Mental bije bronią dwuręczną, która sama w sobie ma spore dmg. Body wali z jednoręki bo z nią jest silniejszy ( bodziak z dwuręką traci sporo na szybkości i dmg ). Większość ludzi wbija absy na miecze ( body i WP ).

Osobiście mogę powiedzieć, że mental jest moją ulubioną postacią. Jedną wadę jego jest tzw. zez. Poza tym jest kozacki ;] Ma najpotężniejsze skille ze wszystkich postaci ;]

Z expem sobie dasz jakoś radę ;]

113331483371297180698.jpeg

Na Venise mam mentala 95 chyba;P nie expie bo mam lagi ;/ ale w pvp to nie ma sobie rownych ! na 95 lvl, klade spokojnie 100+(bez epickiej broni, w tym bm). Mam duzo abs na miecze/2reke, duzo na ludzi/magie :). Polecam mentala, metka bije 4-5 min bez buffa(oczywiscie 90) ze zlodziejem+9 kd do pvp:P, teraz mam zala wiec szybciej leci:D. Polecam mentala, duze dmg+duzo abs= nie do pokonania ! ;)

Żal kolo 1kkk, nie raz sa okazje to i za 500kk kupisz;d, szaman oczywiscie smok :). Na Hybridzie2 jak istnial mialem bodego 90 bodajze mialem szamanke smok do bossow i expa i szamanke healer tylko do bossow ze wzgledu na zwinke co daje szybsze ladowanie sie skilla ;). Szamana rob smoka.

Podaj Jakie masz bony w rzeczach maksymalne Np. ile max sily jest itp. No i jakie są bony w 6/7bonach o jakich wartosciach, wtedy bede mogl sie wypowiedziec... Bo np. Na pandoramt2 sa takie 6/7bony ze tam w pvp chyba tylko bodziak najlepszy bo tam tylko szycie sie liczy.. ;)

No ale zeby nie bylo spamu dla modkow : Body.

ZBIERAM - !!!! :)

Ok. Powiem te bony co pamiętam. Łącznie mam 24k hp. Lwia tarcza +9: 4k pz, nno, stalka +9: 3k pz, 15% na miecze, 10% na dwurękę, parte +9: 10% na kryta, 10% na przeszywke, silny na lud 10%, silny na diabły 5%, 15% na omdlenie, kd +5: sury, kryta albo przeszywki, złodzieja dusz +9: 15% na kryta, 15 siły, 10% na mistyki, 10% na omdlenie, 5% na przeszywke, 8% na ninje, buty ognistego ptaka +9 , reszta niebiańskie łzy na +9 z 4k pz i jakimiś absami na miecze i silne na mistyki, upiorna maska +9: 15%, 5% obrażeń do many, silny na diabły i na człowieki. Kolczyki chcę wymienić na ametystowe (50+ wartości ataku). I to tyle.

I dropne se lwią zbroję (koniecznie +0), dodam bony i kd. Wiecie o co chodzi? Żeby przeszywki dużej nie dostać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [PYTANIE] Body vs Mental   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...