Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neostrada/UPC/Multimedia/Netia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

Oplaca se w tych czasach Neostrade TP do 20 MB ? bede niedlugo zmienial internet i niewiem z ktorej sieci bylby najlepszy.

-neo

-upc

-multimedia

-netia

do 20 mb internet, ktoru najlepszy?

Opublikowano
Czesc.

Oplaca se w tych czasach Neostrade TP do 20 MB ? bede niedlugo zmienial internet i niewiem z ktorej sieci bylby najlepszy.

Ta,k + gdzie mieszkasz?

; )

Opublikowano

Poczekaj na 4G neta z cyfrowego polsatu.

Jezeli ci sie spieszy wybieraj pomiedzy UPC a netia.

Opublikowano

@ danielhinz

Szkoda tylko ,ze nie czytasz wszystkich warunkow takiej super promocji :). Te 25zł nie jest na zawsze bo jest na kilka miesiecy a potem placisz duzo wiecej ;).

@ TOPIC

Radzę się skontaktować z kazdym dostawcą i zapytać o dostepnosc uslug w okolicach miejsca zamieszkania. Potem porównać kto niby ma najlepszą predkosc i cenę rozsądną. Najlepiej jakby dawali możliwosc albo dowód ile FAKTYCZNIE wynosi dana predkosc. Bo kazdy dostawca teraz wciska kit w umowie dając wyraźnie słówko ,, DO" . Prędkość do max 25mb :) . A to spora roznica. Mozesz miec nawet 1mb mimo tego ,ze umowa mowi o predkosci ,,DO 25mb".

jqeuR.png

Opublikowano

Neostrada jest uczciwa ... :) Jeżeli mówimy o samym internecie to nie są tani ale są uczciwi. Nie to co te wszystkie Tele-śma i inne tego typu firmy z "ukrytymi kosztami". Do tego bardzo szybka naprawa w razie awarii (z tego co wiem dla netii pracuje ta sama firma ale jakoś mi śmierdzą). W domu ostatnio się żalili że pioruny im uszkodziły liveboxa i sieć, ale następnego dnia wszystko było już ok.

Ja mam pakiet z UPC, ale jest to PAKIET... inaczej jest drogo

f.png

Opublikowano

Ja przez 1 rok płaciłem ok 250 zł ;P ale to za internet 20 mb + telefon 60 ;P a teraz płace do końca cały czas 90-95 zł za miecha ;) a mam dalej ten net 20 mb i telefon 60 + telewizje za darmo ;P

Opublikowano (edytowane)

Ja tam polecam neostradę. Tani nie są ale tak jak Fifol powiedział, bardzo uczciwi. Czasami jak są awarie na serwerowni czy gdzieś tam to mówią że prace potrwają w chuj czasu a trwają godzinę, dwie :D

Czasami doradzą aby płacić taniej, my wzięliśmy TV która leży w kartonie a płacimy taniej :)

Edytowane przez I Hate You

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Netia 20mb/s płacę 60 zl ++ jestem u nich od 5 lat i tak o jestem bardzo zadowolony internet nie rozłącza transfert przy sciąganiu osiąga max 2.4mb/s