Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O minecraftowych Let's Playach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajny filmik .

Nadajesz się do lektora MMT, wyraźnie mówisz, nie jąkasz się i nie powtarzasz, bardzo ciekawe, nagrywaj więcej. Podoba mi się.

Weteran
Opublikowano

Oglądałem to dzisiaj rano i powiem, że zajebi*ste. Czekam na kolejny odcinek o wybranych let's play'owcach. Pozdro

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano
Nadajesz się do lektora MMT, wyraźnie mówisz, nie jąkasz się i nie powtarzasz, bardzo ciekawe, nagrywaj więcej. Podoba mi się.

niestety, lektorem będę tylko na swoim kanale (o ile kupię mikro ... ) ew. gościnnie może użyczę głosu gdzieś indziej. Co do mojej wymowy to niewyraźnie chyba mówię "R" oraz czasem się jąkam ;) nagrywać będę więcej myślę nad Gameplayami gier w które aktualnie gram, ocenach serii Let's Play (mam na razie 2 kandydatów ^.^), oraz może sam zrobię z czegoś Let's Play.

Oglądałem to dzisiaj rano i powiem, że zajebi*ste. Czekam na kolejny odcinek o wybranych let's play'owcach. Pozdro

postaram się aby były zajebistrze ;)

Opublikowano

nakręcę, nakręcę, ale dopiero za ok 2 tyg. bo dostanę kasę i kupię normalny mikrofon, bo męczę się tylko kamerką.