Motus Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam, zmieniłem dzisiaj bron (na spocie) z 11 na 12 d wróciłem do city zatankować poty a bot stoi. Zaglądam do bota a skille w nim znikły :/ Zainstalowałem od nowa, starego bota 1.1.7 potem nowego 1.1.8/9 i kicha, po zalogowaniu trzymając nową broń w ręku boty nie pokazywał aktywności skilli. Odstawiłem broń do depo zrobiłem tp i skille są. Reasumując mając w (ręku) nową broń bot przestaje działać ;( Aha wyświetlały się errory w bocie o jakiś tam numerach nvm. Pytanko, jestem odosobniony z tym problemem czy ktoś się już z tym spotkał ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma100dont Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam, zmieniłem dzisiaj bron (na spocie) z 11 na 12 d wróciłem do city zatankować poty a bot stoi. Zaglądam do bota a skille w nim znikły :/ Zainstalowałem od nowa, starego bota 1.1.7 potem nowego 1.1.8/9 i kicha, po zalogowaniu trzymając nową broń w ręku boty nie pokazywał aktywności skilli. Odstawiłem broń do depo zrobiłem tp i skille są. Reasumując mając w (ręku) nową broń bot przestaje działać ;( Aha wyświetlały się errory w bocie o jakiś tam numerach nvm. Pytanko, jestem odosobniony z tym problemem czy ktoś się już z tym spotkał ?? w inventory ustaw set 1st Weap swojej broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papasmerf10 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 druga zakladka w bocie inventory szukasz swojej broni zanzczasz klikasz set as 1st weapon Zobacz co to postać robi na evencie http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi