szajnaus Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Siema ma problem z gra "PURE" kupiłem sobie oryginała zainstalowalem i chce uruchomić ale włacza sie na 1 sek. (tylko w procesach i tyle) kompa mam dobrego uruchamiam z konta Admina jak by co. Komputer: Processor: AMD Sempron 2,21 GHz 2,75 GB Ram Karta Graficzna: NVIDIA nForce 630a / GeForce 7025 Winows XP Professional Edytowane 15 Czerwca 2011 przez szajnaus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glazze Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Reistall gry zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajnaus Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Problem rozwiązałem zmeiniając obraz na 32 bitową wersje i gra działa. Do usunięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glazze Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wyjaśnione , zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi