Why Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Przepraszam że tworzę następny temat ale w tamtym zapomniałem się coś zapytać a został zamknięty Ok to moje pytania: 1.Jak zrobić żeby każdy gracz po wejściu na serwer zespawnił się w miejscu wskazanym przezemnie 2.jak zrobić warpy 3.Proszę o zrobienie plików konkretnie pluginy premissions w którym będą dodane takie grupy :Admin , Mod , VIP ,, proszę żeby były tak skonfigurowane żeby musiał wpisać tylko nick mój i jest dobrze za to daje limit i 5 4.A i proszę o podanie komendy na nieśmiertelność 5.Jeszcze jedno czy da się zrobic tak że jak jest skrzynia i coś się doniej włoży to nie będzie można wyjąć przykład: Gracz zostawia podziękowanie a inny chce to zabrać i chce zrobić tak żeby każdy mógł otworzyć skrzynię ale nic z niej niebrać jeśli tak mozna proszę o opisanie jak + i 5 za to Za każdą działającą odp + za 3 pytanie limit i 5 Zapraszam do odpowiedzi Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Why Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezvik Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) 1.Jak zrobić żeby każdy gracz po wejściu na serwer zespawnił się w miejscu wskazanym przezemnie --> jest do tego odpowiedni plugin. Pobierz z forum np. pliki by Krzysztofa i tam, w nich ustawiasz spawna komendą /setspawn 2.jak zrobić warpy --> nie wiem ale coś podobnego co up, chyba /setwarp 3.Proszę o zrobienie plików konkretnie pluginy premissions w którym będą dodane takie grupy :Admin , Mod , VIP ,, proszę żeby były tak skonfigurowane żeby musiał wpisać tylko nick mój i jest dobrze za to daje limit i 5 --> niestety, ale musisz podać jakie mod / vip będzie mieć uprawnienia. Do admina moge ci zrobić, jednak do reszty nie jestem wstanie bez informacji. 4.A i proszę o podanie komendy na nieśmiertelność --> potrzebujesz plugina /god 5.Jeszcze jedno czy da się zrobic tak że jak jest skrzynia i coś się doniej włoży to nie będzie można wyjąć przykład: Gracz zostawia podziękowanie a inny chce to zabrać i chce zrobić tak żeby każdy mógł otworzyć skrzynię ale nic z niej niebrać jeśli tak mozna proszę o opisanie jak + i 5 za to --> nie da się Za każdą działającą odp + za 3 pytanie limit i 5 Wiem, że nie koniecznie pomogłem, ale potrzebne ci są pluginy. Musisz sam poszukać Tutaj masz spis pluginów ( nie moge podać linka. wpisz w google craftbukkit i ten 1 link A co do 3 podaj mi wszystkie pluginy jakie używasz / będziesz używać i do czego ma mieć dostęp vip i mod. Edytowane 14 Czerwca 2011 przez rafor4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yumohuseyo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) 1.Jak zrobić żeby każdy gracz po wejściu na serwer zespawnił się w miejscu wskazanym przezemnie 2.jak zrobić warpy 3.Proszę o zrobienie plików konkretnie pluginy premissions w którym będą dodane takie grupy :Admin , Mod , VIP ,, proszę żeby były tak skonfigurowane żeby musiał wpisać tylko nick mój i jest dobrze za to daje limit i 5 4.A i proszę o podanie komendy na nieśmiertelność 5.Jeszcze jedno czy da się zrobic tak że jak jest skrzynia i coś się doniej włoży to nie będzie można wyjąć przykład: Gracz zostawia podziękowanie a inny chce to zabrać i chce zrobić tak żeby każdy mógł otworzyć skrzynię ale nic z niej niebrać jeśli tak mozna proszę o opisanie jak + i 5 za to 1. Stajesz we "wskazanym" miejscu i wpisujesz /setspawn (plugin CommandBook jak co) 2. Stajesz w miejscu do którego chcesz mieć warpa i wpisujesz /setwarp nazwawarpa np. /setwarp kopalnia (plugin Warpz0r i inne tego typu, może być w niektórych /warp create nazwawarpa) 3. No niestety nie chce mi się :/ 4. /god (plugin CommandBook) 5. /cprivate pierwszynick druginick i lewym na skrzynkę (plugin LWC) Edytowane 14 Czerwca 2011 przez yumohuseyo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Why Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) @rafor 1.Brak + Komenda nie działa 2.Masz+ 3.VIP'a jednak nie ale mod ma mieć to co admin ale bez komend żadnych komend może dawać cuba 4.Masz + 5.Ok thx za inf + Podsumowanie Masz 4x+ jeśli zrobisz pliki bedzie miał około 10x+ @Up Dostaniesz tylko 2x+ i 5 że napisałeś ale byłeś niestety drugi @top Nadal czekam na 3 i 1 @rafor1 Mam te pluginy z tego [Dl] Pliki serwerowe 1.6.6 Bukkit + pluginy! - MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Why Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dohoian Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 1. Brak? poczytaj. 3. Ile płacisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz1424 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 po pierwsze skąd kurwa mam wiedzieć jakie masz pluginy? Po drugie jest wszystko opisane na stronie bukkita/hmoda/candymoda itd.. Contadino i Fafuz 2 Mapa escape by me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Why Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) @Up 2x Napisałem czytaj uważnie A i z tym brak chodziło że za to + nie dostał i komenda nie działa @Up Ja ciebie do huja nie proszę o napisanie gdzie to jest tylko o napisanie jak to zrobić jeśli masz dalej tak to ciągnąć to proszę cię nic nie pisz Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Why Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezvik Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) prosze bardzo masz cały punkt 2 na serwer rp. Robiłem przez 20 minut ... ;p http://www.speedyshare.com/files/28975246/Pobieranie.rar Masz plugina command booka. Wgraj go do: "You need WorldEdit: Install WorldEdit. If you don't want WorldEdit, put WorldEdit.jar in the root folder of your server or in the plugins/CommandBook folder." + 2 pliki groups i user. W user przed kropkami wpisz nick. Tyle ;] Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=bbf8dc08d07149cbb38ba320497813a496bd654aa88c3d3d4b7807d0cbe908a9-1308077300 @Edit Pobierz to: https://github.com/downloads/xZise/xWarp/xWarp.jar To jest z oficjalniej strony bukkitów @ps zakładając, że masz bukkita. Dodaj w pliku groups.ytl nową linijke i dodaj to: - 'warp.to.*' Edytowane 14 Czerwca 2011 przez rafor4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Why Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @Up Jesteś genialny masz u mnie limit z 2 dni i 5 @top Kto potrafi rozwiązać problem z pytaniem 1 komenda /setspawn , /spawn set itp nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 /setspawn nazwa Musisz mieć plugin Warpzor zainstalowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezvik Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Why nie działa /setspawn ?? Ustawiłem, żeby się dało z tego co pamiętam. Bo to jest z command booka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Why Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) No niestety dalej nie działa ;/ Wpisuje w grze /setspawn i pisze że Zła komenda @Edit Pojawił się problem z cuboidem: Wpisuje //wand Zaznaczam lewym 1 punkt Zaznaczam po skosie prawym 2 punkt Wpisuje /region define tablica1 Sopelino Po tym wpisuje /region save I jak brat w to bije to cuba nie ma i dlaczego Dlaczego tak jest Czy to może być wina tego że jest adminem i operatorem? i Dlatego może rozwalić? Proszę o pomoc Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Why Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muncher Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Oczywiście że to wina tego że jest adminem. Admin może wszystko ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furaj123 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jeśli masz Wgrany plugin WorldGuard to musisz mieć komendę setspawn tak samo taką opcje ma WorldEdit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi