pecet11 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mam problem a mianowicie wymieniłem sobie sprzęt żeby uciągnąć nadchodzącego battlefield 3 itp.Zmieniłem 3 rzeczy: kartę graficzną , ram i zasilacz. Po zmianie tych rzeczy kiedy włączam kompa ,komp się włącza ale ekran monitora jest czarny. Proszę o pomoc. Jeżeli to coś pomorze stary sprzęt : grafa: radeon HD2600 pro ram: 2 gb zasilacz :400wat nowy: grafa:radeon HD6850 ram: 4 gb zasilacz:600wat Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Booa Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wszystko jest dobrze podłączone? Podaj jeszcze jaki masz procesor, płytę główną i dokładne informacje o zasilaczu (model, marka). Odnośnik do komentarza
Silenzio Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Stawiam na to, że karta graficzna się nie testuje- sprawdź wpięcie, oraz czy w ogóle podpiąłeś zasilanie do karty (wydaje mi się, że ma tam wpięcie do zasilania, nie?). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi