Easy. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) To nie piractwo . Mi chodzi o multiplayer . Czy jak tam . I ty tu masz kid moda ? Jak ty nawiet posta dobrze nie przeczytales . Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Easy33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqziomq Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 On jest dobrym kidmodem.Więc nie czepiaj się za wiele. Po za tym nie pisałeś nic o multiplayer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Siema . Mam problem . Czy ktos mi może powiedziec jak moge grac za darmo w minecrafta ?? bądz podac linki i powiedziec jak i gdzie moge zagrac ( jaki serwer ) . Zielony w tym jestem a chce se zagrac ) Ja to miałem zrozumieć jako serwer? Jak moge grać ZA DARMO W MINECRAFTA. Nie możesz, bo zakaz piractwa. Trzeba było napisać że chodzi Ci o multiplayer. Tu masz spis'y serwerów: http://www.mpcforum.pl/forum/299-minecraft-publikacje-serwerow/ up@ Dzięki że mnie bronisz, ale tutaj nie ma czego. Do autora: Naucz się poprawnie zapisywać zdania. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Entist Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @TOPIC Jak piszesz posty których się nie da zrozumieć to ich najlepiej nie pisz . @Slayer16 Zamknij temat aby spamu uniknąć Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno Okres Bana: Perm Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm ) Link Do Tematu : http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/ Lub Przenieś Mnie ! Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dohoian Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @up święta racja @top Za darmo w mc? pobierasz z minecraft.net Nie wiem czy też oto chodziło, iż autor dał edita <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Masz dwa cytat z regulaminu. Umieszczanie linków, do " pirackiego " Minecraft'a, jest całkowicie zabronione. W przeciwnym wypadku, link zostanie usunięty, a jego autor nagrodzony warnem. i Nazwa tematu, musi być zgodna z jego treścią. - Pomocy z <tutaj nazwa moda> Także zamykam a na drugi raz forumuj swoje pytania. Nie chce się tutaj kłócić, ale skoro tak nalegasz to możemy porozmawiać, a nie pisać. ps. Dzięki chłopaki za wsparcie. Close. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi