Skocz do zawartości

Pytania

Why
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ok przygotowałem dla was zestaw pytań

Proszę o odpowiedzi na te pytania za 1 pytanie które pomoże + jak pomogą 3 to 3x+ itd..

Pytania:

1.Jak wgrać rangi na serwer chodzi mi o albo przed nickiem żeby był Admin/Administrator/Mod albo wgrać taki znaczek gdzie pisze Head Admin Admin (za to 2 + i 5)

2.Mam te pliki [Dl] Pliki serwerowe 1.6.6 Bukkit + pluginy! - MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online i nie działają mi na nich komendy na dzień/noc jak to naprawić i czy jakbym zrobił serwer na plikach od minecraft i wgrał pluginy to czy to by działało

3.Jak wgrać RAM-y na serwer chodzi o to bo nie wiem czy te ramy są już dane z komputera czy trzeba to gdzieś ustawić

4.Ile osób będzie mogło wejść na mój serwer jeśli przeznacze 512mb na serwer a mam 2mb/s szybkość neta

5.Jak utworzyć grupy np Admin żeby jak założe cuba mogli oni coś zburzyć a inni nie

Ok to narazie tyle jak coś jeszcze wpadnie mi do głowy to dam edita

Proszę o szybką pomoc za jedną działająca odp jest + jeśli odpowiesz dobrze w punkcie 1 w drugiej części jak wgrać znaczek dostaniesz 2x+ i 5

1.

http://www.mpcforum.pl/topic/372929-tut-permissions-poprawna-konfiguracja/

2. /time day, /time night , /time set

3. -----

4. około 4

5.

http://www.mpcforum.pl/topic/372929-tut-permissions-poprawna-konfiguracja/

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Co do pytania 3:

Odpalasz plik .bat czy .bin LPM > Edytuj i ustawiasz Sobie ram.

Co do pytania 2:

Spróbuj tak:

/time set (czas)

/time set 11

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

2. Jakbyś wgrał na plikach server od minecraft z pluginami to by niedziałało. Musisz mieć Bukkit żeby pluginy działały. A dzień i noc to niewiem. Upewnij się czy jesteś adminem na serwerze. Żeby dać dzień to np. /time set 12. Żeby dać noc to to samo tyle, że na minusie np. /time set -5000

3.Niezbyt to zrozumiałem, ale na server jest przeznaczone tyle ramu ile jest potrzebne. Tego sie nie ustawia. Server o tym decyduje. Kiedy server jst bardziej obciążony to zużywa więcej RAM'u.. itd. Tak mi sie przynajmniej wydaje...

Edytowane przez Redstone

minecraft-blocks-redstone.png

Ale FuUUURIA!!! :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający forum Pytania   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...