Why Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ok przygotowałem dla was zestaw pytań Proszę o odpowiedzi na te pytania za 1 pytanie które pomoże + jak pomogą 3 to 3x+ itd.. Pytania: 1.Jak wgrać rangi na serwer chodzi mi o albo przed nickiem żeby był Admin/Administrator/Mod albo wgrać taki znaczek gdzie pisze Head Admin Admin (za to 2 + i 5) 2.Mam te pliki [Dl] Pliki serwerowe 1.6.6 Bukkit + pluginy! - MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online i nie działają mi na nich komendy na dzień/noc jak to naprawić i czy jakbym zrobił serwer na plikach od minecraft i wgrał pluginy to czy to by działało 3.Jak wgrać RAM-y na serwer chodzi o to bo nie wiem czy te ramy są już dane z komputera czy trzeba to gdzieś ustawić 4.Ile osób będzie mogło wejść na mój serwer jeśli przeznacze 512mb na serwer a mam 2mb/s szybkość neta 5.Jak utworzyć grupy np Admin żeby jak założe cuba mogli oni coś zburzyć a inni nie Ok to narazie tyle jak coś jeszcze wpadnie mi do głowy to dam edita Proszę o szybką pomoc za jedną działająca odp jest + jeśli odpowiesz dobrze w punkcie 1 w drugiej części jak wgrać znaczek dostaniesz 2x+ i 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 1. http://www.mpcforum.pl/topic/372929-tut-permissions-poprawna-konfiguracja/ 2. /time day, /time night , /time set 3. ----- 4. około 4 5. http://www.mpcforum.pl/topic/372929-tut-permissions-poprawna-konfiguracja/ //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Why Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Podsumowanie: 1.+ 2.Niedziała dalej 3.? 4.+ 5.+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Co do pytania 3: Odpalasz plik .bat czy .bin LPM > Edytuj i ustawiasz Sobie ram. Co do pytania 2: Spróbuj tak: /time set (czas) /time set 11 //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redstone Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) 2. Jakbyś wgrał na plikach server od minecraft z pluginami to by niedziałało. Musisz mieć Bukkit żeby pluginy działały. A dzień i noc to niewiem. Upewnij się czy jesteś adminem na serwerze. Żeby dać dzień to np. /time set 12. Żeby dać noc to to samo tyle, że na minusie np. /time set -5000 3.Niezbyt to zrozumiałem, ale na server jest przeznaczone tyle ramu ile jest potrzebne. Tego sie nie ustawia. Server o tym decyduje. Kiedy server jst bardziej obciążony to zużywa więcej RAM'u.. itd. Tak mi sie przynajmniej wydaje... Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Redstone Ale FuUUURIA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 3. Tutaj masz tut'a jak zwiększyć ram na serwer. http://www.mpcforum.pl/topic/343555-tutjak-zwiekszyc-ilosc-ram-naszego-serwera/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Why Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Każdy kto napisał odp na 3 pytanie ma + Slayer i Redstone mają po plus za odpowiedź drugą dzięki działa slayer 5x+ i 5 dla cb juz ci dałem Dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi