Mordeeek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Hejka. Mam do was prośbę. Ponieważ ostatnio zacząłem nakręcać filmy, przedstawiające mody, proszę was abyście mi pomogli i wybrali mody, które mam nagrać. Ponieważ wybór jest duży, będę nagrywał codziennie (postaram się) Mam również pytanie do was. Czy krótkie filmy, 2-3 minutowe pokazujące texturpacki były by "popularne"? A po polsku Piszcie mody o których mam nakręcać filmy PS: Czy opłaca się nagrywać krótkie filmy o Txt packach? :P Zbieram +siki Spis pluginów na serwer Spis plików serwerowych Zagrajmy w AdventureCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Spawner GUI, TNT flowear . (: //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqziomq Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 O TXT packach to się nie opłaca raczej... @Topic Żeby zrobić filmik to polecam : MoreCreeps & Weirdos SDK MODS Pokeball PS: Podaj link do kanału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalasznikov123 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mo's creatures, planes mod, sdk mods, millenaire. Według mnie, te są najciekawsze do pokazania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeeek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jakbym już miał nagrywać Mo'cratues czy More Creeps To w jakiej formie? Tzn. Mam nagrywać to jako "przygodę" chodzę opowiadam itp Czy przyzywać monsterki opowiadać o nich po kolei i pod koniec crafting :P Zbieram +siki Spis pluginów na serwer Spis plików serwerowych Zagrajmy w AdventureCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Numq Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Plants mod - ciekawy mod, daje nam dużo możliwości. A i myślę, że texturpacki byłyby czymś oryginalnym, a nie nudne i oklepane lets playe. Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers. ~Wiz Khalifa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalasznikov123 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Obejrzyj sobie jakiś odcinek The Yogscasts - nazwa na youtube bluexephos, oni fajnie pokazują mody, łażą po swiecie, jak coś znajdą z tego moda to nagrywają i opowiadają o tym co znaleźli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastian103 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Polecam ci nagrać mody "Better woods", "Planes mod" i "Pistions" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarghor Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) A ja ci polecam nakręcić moda I am the creeper . Super Mod (chodzisz creeperem i możesz wybuchać) oraz jeszcze mod Herobrine (jest taki, tylko nie wciskaj innym kitu że nie wiesz skąd on się wziął obok ciebie) Fajny modzik też: AssasinCraft No i polecam propozycję graczy, czyli: PlanesMod Millenaire (tak ?) i PistonsMod. A co do tekstur packów to spoko (oryginalny pomysł) tylko, że 2-3 minutowe filmiki były by za długie. Zrób np. 1 minutowe lub 3 w 3 minutach :-) Edytowane 14 Czerwca 2011 przez MasterTrojan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichcioNot Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 -cooke craft -BTW mod(Better Than Wolves) -Baby animals -Portal gun -Mo'creatur(niezbyt fajne niekture moby takie jak ogr ale mod nie jest zły) Bardzo fajne mody a do pomocy polecam -TooManyItem -SinglePlayerComend ________________________ ______ i More creeps ale wymienili_____________ pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi