Skocz do zawartości

Aby tylko włączyć!

iqqa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem z kochanym Ibotem.

Nie grałem jakieś poł roku i tak patrzę, że powchodziły jakieś hs-y do odpalania bocika. Nie łapię się w tym. Jedyne co spostrzegłem ten HS potrzebny jest do odpalenia kilku postaci?

Zależy mi jedynie na postawieniu jednej postaci na ibocie, więc jakby ktoś mi powiedział co po koleji zrobić byłbym wdzięczny:)

chyba ważną informacją jest, że posiadam windows 7 64-bit(chyba potrzbna informacja do jakiegoś jednego programu)

Liczę na szybką pomoc

Pobierasz wszystko co potrzebne ze strony ibotforfun, wrzucasz hs'a i media patchera do folderu z silkiem (przynajmniej ja tak zrobiłem), następnie odpalasz media patchera > zaznaczasz custom i możesz to wyłączyć, pozniej odpalasz hs'a, next załączasz normalnie clienta (2x lpm na ikone sro) i zostawiasz to właczone (ten client musi być odpalony cały czas) Teraz możesz już odpalać botka, tak jak to robiłeś kiedyś ;]

Czynności powtarzaj przy każdym załączaniu bota.

Jeśli będziesz potrzebował odpalić czystego clienta, to w media patcherze musisz dać default.

Pozdro

@Edit, oczywiście ściągnij wszystkie potrzebne programy/biblioteki itp ;]

Edytowane przez song01601

Czy uważasz mnie za idiotę? NIe pisałbym tematu,gdybym nie sprawdził wcześniej tak oczywistego linku'jak odpalić ibota' -.-

loader to ta ikonka po prawej od ibota.

Jako 'ciekawostke' powiem, że wyłączając ibota dostaje dc postaci. Więc musi być jakoś z botem powiązana, więc dlaczego nie czyta..?

Edytowane przez iqqa

no wlasnie. Po co kombinowac z nowymi jakimis dziadostwami jak jest jedno porzadne i do tego super dzialajace???

a po kolei to tak:

1) wlaczam hs server (1.0) i odpalam 1 clienta ( pulapke na antybota )

2) odpalam bota i loadera i ustawiam tak jak na obrazku w moim poprzednim poscie

3) loguje sie do gry

4) odpalam 2 bota ( taxera ) ;P

5) wychodze z domu np na boisko xD

x