iqqa Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam, mam problem z kochanym Ibotem. Nie grałem jakieś poł roku i tak patrzę, że powchodziły jakieś hs-y do odpalania bocika. Nie łapię się w tym. Jedyne co spostrzegłem ten HS potrzebny jest do odpalenia kilku postaci? Zależy mi jedynie na postawieniu jednej postaci na ibocie, więc jakby ktoś mi powiedział co po koleji zrobić byłbym wdzięczny:) chyba ważną informacją jest, że posiadam windows 7 64-bit(chyba potrzbna informacja do jakiegoś jednego programu) Liczę na szybką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniodm Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) HS JEST POTRZEBNY JAK BYŚ CHCIAŁ NAWET WŁĄCZYĆ PÓŁ POSTACI! ;P sry za caps ;p Edytowane 14 Czerwca 2011 przez daniodm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
song01601 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Pobierasz wszystko co potrzebne ze strony ibotforfun, wrzucasz hs'a i media patchera do folderu z silkiem (przynajmniej ja tak zrobiłem), następnie odpalasz media patchera > zaznaczasz custom i możesz to wyłączyć, pozniej odpalasz hs'a, next załączasz normalnie clienta (2x lpm na ikone sro) i zostawiasz to właczone (ten client musi być odpalony cały czas) Teraz możesz już odpalać botka, tak jak to robiłeś kiedyś ;] Czynności powtarzaj przy każdym załączaniu bota. Jeśli będziesz potrzebował odpalić czystego clienta, to w media patcherze musisz dać default. Pozdro @Edit, oczywiście ściągnij wszystkie potrzebne programy/biblioteki itp ;] Edytowane 14 Czerwca 2011 przez song01601 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iqqa Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 niestety, robię wszystko jak mówisz i ciągle bot nie czyta mi postaci.. oto screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papasmerf10 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/357903-tut-odpalanie-ibota/ poza tym na twoim screenie nie widze loadera Zobacz co to postać robi na evencie http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iqqa Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) Czy uważasz mnie za idiotę? NIe pisałbym tematu,gdybym nie sprawdził wcześniej tak oczywistego linku'jak odpalić ibota' loader to ta ikonka po prawej od ibota. Jako 'ciekawostke' powiem, że wyłączając ibota dostaje dc postaci. Więc musi być jakoś z botem powiązana, więc dlaczego nie czyta..? Edytowane 15 Czerwca 2011 przez iqqa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__DisAsteR__ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) a czy na full screen tez nie czyta ci chara? aaa i czy zmieniles port w loaderze na 16000??? dam edita z SS'em loadera poprawnie ustawionego Uploaded with ImageShack.us Edytowane 17 Czerwca 2011 przez __DisAsteR__ x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iqqa Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 full screen nic nie dał. loader ustawiony dobrze. Jeżeli działa tobie, spróbuj mi opisać po kolei czynności jakie trzeba wykonywać, bo te poradniki raczej są nieaktualne(HS. 2.1 nieopisany itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papasmerf10 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 pewnie dlatego ze wiekszosci osob dziala na hsie 1.0... Zobacz co to postać robi na evencie http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__DisAsteR__ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 no wlasnie. Po co kombinowac z nowymi jakimis dziadostwami jak jest jedno porzadne i do tego super dzialajace??? a po kolei to tak: 1) wlaczam hs server (1.0) i odpalam 1 clienta ( pulapke na antybota ) 2) odpalam bota i loadera i ustawiam tak jak na obrazku w moim poprzednim poscie 3) loguje sie do gry 4) odpalam 2 bota ( taxera ) ;P 5) wychodze z domu np na boisko x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iqqa Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ale gdy mam hs 1.0 silkroad mi się wogóle nie włącza.. Ciagle widnieje obrazek i nic.. Na hs 2.1 włącza się client chociaż.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papasmerf10 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 a odpalasz media patchera? Zobacz co to postać robi na evencie http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iqqa Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 no oczywiście. Może mam próbować odpalać ze zgodnością win Xp ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__DisAsteR__ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 a gdzie masz pliki hs server.exe i iloader.dll?? wrzuc je do folderu z silkiem. edxloadera tam tez mozesz dac. bota na innej partycji wrzuc ja tak mam i tak dziala x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iqqa Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 wszystko jest w jednym folderze, Naprawiłem błąd hs-a, sciagnalem wtyczke java, ale ciągle po włączeniu nie czyta mi postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlborot Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 ja mam problem z plikami dll gdy wlaczam regOCXFiles.... nie wiem jak mam to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iqqa Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 ja mam problem z plikami dll gdy wlaczam regOCXFiles.... nie wiem jak mam to zrobic odpalasz ze zgodnością administratora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goyro93 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 wszystko jest w jednym folderze, Naprawiłem błąd hs-a, sciagnalem wtyczke java, ale ciągle po włączeniu nie czyta mi postaci podal bys link do tej wytczki? Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi