ShaKes15 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam . Mam takie nietypowe pytanie . Chciałbym poznać wasze propozycje. Więc zaczynajmy . 1. W chwili obecnej nie posiadam internetu lecz pytanie jest poparte inna koncepcja. 2. Co można robić będąc samemu na serwerze METIN2 . Mowa o własnym serwerze. Próbowałem wiele rzeczy lecz to wystarczyło na godzinę maks dwie. Chciałbym się dowiedzieć Co ciekawego można robić samemu na owym serwerze . Podkreślam że mogę zrobić 10tysięcy konT z gm . Liczę na poważne odpowiedzi . Dziękuję pozdrawiam Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Samemu ? Raczej chuja zrobisz bo ta gra glownie polega na pvp a jak player=ow brakuje to sam siebie napierdalac nie bedziesz ... Nie da rady grac samemu. Odnośnik do komentarza
ShaKes15 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mogę robić pvp przeciwko sobie jakoś mi tam to wychodzi ale mi tutaj bardziej chodzi Co można robić w pojedynkę Odnośnik do komentarza
Roy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Samemu raczej to nic nie zrobisz jedynie to możesz walić moby ,albo expić...zrób serwer hamachi zaproś kolegów i grajcie sobie. Odnośnik do komentarza
Silenzio Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Możesz porobić nowe questy i je potestować, pokombinować w plikach metka, może wpadniesz na pomysł jak coś ciekawego zrobić :P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi