Dohoian Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Pojedynek Diss Wyzywający: Dohoian Wyzwany: HackMaster3 Zakończenie: 16-6-2011r. Godzina 12:00 Tematyka: Obojętna Kategoria: Diss Notka: Zgadasz się? zaczynaj /1 0:1 dla HM3 /2 1:1 - remis. /3 2:1 dla Dohoian. /4 3:1 dla Dohoian. Odnośnik do komentarza
Remzoo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wtf.? O co tu chodzi.? Wracam.. Odnośnik do komentarza
Dohoian Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Rymy, wyzywające / dissujące. Jak napisałem, towarzyskie, dla jajec Popatrz na inne dissy, zobaczysz /2 Użytkownicy oddają głosy do wyznaczonego terminu, a kidmod fanart wybiera zwycięzce. zapraszam Odnośnik do komentarza
Remzoo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dobra, przyjmuję wyzwanie Czytaj :P Twoja stara ubija kotlety pod pachami A twój stary z głodu sapi A dziadek mówi: - Kurwy idźcie się umyć A babcia na to: -Czekaj musze kondona kupić.! Gdy już wszyscy idą do łóżka To koło nosa im lata muszka Gdy idą po klapke na muchy Trafiają im się straszne skuchy. Sąsiad się drze: -Chuj wam w dupe A stary odpowiada: -Kurwa ale ja robie kupe.! Gdy już sie uspokoili To batona wpierdolili. Jak już rano wstali To odrazu sie nachlali Na dwór wyszli przywitać sąsiadów A po drodze spotkali kilku rybaków No i spytali: -Co tam macie w swojej sieci.? -My tam mamy twoje dzieci No i stary sie troche wkurwił. Wkońcu te dzieci kupiłi I powiedział: -Co wy pierdolicie.? -Kilka ryb o świcie No i to koniec mej rymowanki Bo ide twoim dzieciom kupić skakanki Mam nadzieję że się spodobało Wracam.. Odnośnik do komentarza
Dohoian Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam witam, Dobre rymy zapodaje, ale czasem was nie czaje, macie ale do Dohoiana, a on wcale nie jest faja . W końcu to ma być zabawa, a tu powstaje całkiem inna sprawa. Także do was apeluje , bo HackMaster zaraz was opluje. jeżeli temat mi podasz ciekawy, możemy porymować, nawet bez jarania trawy. bo bez zadnego jarania , i tak rymów pełna jest moja bania, moze nie takie mam rymy , jak rapu, rymu olbrzymy, jak starzy wyjadacze w tym temacie, może i wy lepsze ode mnie rymy macie, ale jeszcze kiedys moją moc w słów składaniu poznacie, jeszcze sie o moim talencie , święcie przekonacie, Myśle że moje rymy sa wystarczająco dobre, by umieścić je w tym temacie. Ja nie życzę sobie najazdów w moją stronę nie pozwalaj sobie za dużo bo nikt nie ofiarował ci tutaj koronę nie ciśnij każdemu i nie pytaj się czemu! Ja tu jak już kiedyś pisałam nie szukam wrogów chodź jestem z bloków A co do sportu "nie ważne ile ważne jak" i nie muszę jak ciołek na boisku stać świetnie sobie radzę bez dwóch zdań może sam idź se linie mazać i na boisku jak klaun stań Więcej na takie odzywki nie reaguje bo przez takich to tylko rymami zbankrutuję. Witam państa na zabawie pozwólcie że się przedstawie mam nick Dohoian i was pojade Kurwa. HackMaster3 dobrze robi lody gdy to robi dla ochłody Ty poprostu jesteś slaby nie podskoczysz do dahiarza! maam pytanie czy zostało ci coś jeszcze w bani ? bo jak nie to ja zgodze się aby wygrać bit i mieć wstyd że skacze do mnie ktoś tak mały co nie mieszczą mu sie gały. Twoje bity to zasrane hity nic nie warte kity!! jesteś mocny najeb na mnie tekstów odpowiem napewno nie robię podróbek sam rym tworze i gówno cię chyba obchodzę. Tyle, głosujcie :unsure: Odnośnik do komentarza
rumunun Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 hackmaster3 - epicki pojazd po rodzinie glos na hackmaster3 beka @down tak jak pisałeś w statusie, chciałeś opinie userów to ją masz, trapi cię to że kolega wygrywa aż jedynym punktem? + wpisz w wikipedi słowo ironia Odnośnik do komentarza
Dohoian Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 up@ rozumiem, ale pojazd po rodzinie i beka? nie spamuj tak, wyjdź i nie pierdol. up@ /2 popracuj i poczytaj. To ironia nie jest i nie wiem kiedy to zrozumiesz. obejrzyj film na yt jak dostać bana mpcforum.pl tam pisze że za ironie jest warn Odnośnik do komentarza
Asert Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @UP Każdy ma prawo wyrazić swe zdanie i głos... Hackmaster pojazd po rodzinie-czyli nie na cb oddam głos,ale tak pozatym to rymy lepsze od Dohoiana ale kurwa to nie jest diss ! -Możesz być komikiem,dopracuj trochę dissy i widzę że coś z tego będzie... Dohoian-Z tej całej paplaniny jako jedyny wiesz co to jest diss i chociaż zrobiłeś to trochę nieregularnie,krzywe wersy i rymy pokazujące że jesteś początkującym to głos na cb bo to co zrobił hackmaster to diss na rodzinę a nie na cb Dohoian Sygna by Asert [Tut]Wszystkie sposoby na EasyMetin2 [Tut]Jak nabić wojem 50 lvl w 7 dni [Tut]Szybki zarobek w lochu [Tut]Winda-czyli bug w DT Odnośnik do komentarza
Dohoian Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @UP Każdy ma prawo wyrazić swe zdanie i głos... Hackmaster pojazd po rodzinie-czyli nie na cb oddam głos,ale tak pozatym to rymy lepsze od Dohoiana ale kurwa to nie jest diss ! -Możesz być komikiem,dopracuj trochę dissy i widzę że coś z tego będzie... Dohoian-Z tej całej paplaniny jako jedyny wiesz co to jest diss i chociaż zrobiłeś to trochę nieregularnie,krzywe wersy i rymy pokazujące że jesteś początkującym to głos na cb bo to co zrobił hackmaster to diss na rodzinę a nie na cb Dohoian Wiem, demokracja jest. Ale na forum jest prawo do spamu? nie ma. ale pogodziłem się z tym. 1:1 Odnośnik do komentarza
Kronk Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 hackmaster3 daj sobie z góry z tym spokój. Głos na dohoiana. Odnośnik do komentarza
Degistive Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Hack nawet ładnie napisał, ale szkoda, że po rodzinie. Głos na Dohoiana Kappa. Odnośnik do komentarza
Dohoian Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 up@ zgadzam się, super ma rymy. Ale zrobił co chciał, co prawda diss to na kogoś a nie na coś ale jest okej ;] dzięki za głosy! czekamy do 20.06.2011r. Odnośnik do komentarza
Remzoo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Powiem wam jedno - ja w tym dziale jestem od wczoraj i tego nie ogarniam, więc napisałem coś, żeby tylko było, nawet nie wiedziałem o co tu chodzi ;x Wracam.. Odnośnik do komentarza
Dohoian Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Powiem wam jedno - ja w tym dziale jestem od wczoraj i tego nie ogarniam, więc napisałem coś, żeby tylko było, nawet nie wiedziałem o co tu chodzi ;x powiedziałem, to jest pojedynek dla zabicia czasu, wszyscy rozumiemy. podszkolisz się jeszcze ;x Odnośnik do komentarza
Remzoo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 No wiem, wiem ale jak bym wiedzial ze to nie zbyt moze byc o rodzinie to bym inaczej napisał @Down ale to zaraz bo z kolega gram Wracam.. Odnośnik do komentarza
Dohoian Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 to edytuj Odnośnik do komentarza
Dohoian Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Odświeżam przed 24h. z powodu "zaraz/ zakończenia pojedynku. oddawajcie głosy ; ] Odnośnik do komentarza
Bulterier Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Oczywiscie ze Dohoian Nie bądź żyła daj Odnośnik do komentarza
Dohoian Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie miałem czasu wcześniej napisać więc napiszę teraz. wygrałem dzięki za pojedynek Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Twoja stara ubija kotlety pod pachami A twój stary z głodu sapi A dziadek mówi: - Kurwy idźcie się umyć A babcia na to: -Czekaj musze kondona kupić.! Gdy już wszyscy idą do łóżka To koło nosa im lata muszka Gdy idą po klapke na muchy Trafiają im się straszne skuchy. Powiem tak : Tacy jak ty odbierają dissom szacunek skurwysynu czaisz ? Obleje się benzyną rzucę w ciebie ogień i idź się kurwo palić. Takich jak ty nikt tutaj baranie jebany nie chce ! Zabijam cie 1=wszym 2=gim i trzecim wersem ! Nie hejtuj mnie po tym co ci powiedziałem... Prawda boli co nie ? Sorry kurwa nie chciałem. @Topic : Glos na Dohoian-a. Odnośnik do komentarza
Dzanek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Dohoian wygrywa pojedynek. Gratulujemy. SYGNATURA JEST REGULAMINOWA WIĘC WARA OD NIEJ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.