Geoning Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 LWC 3.06 w pliku konfiguracyjnych wystarczy zmienić locale= na locale=pl Autorem spolszczenia jestem ja i korektorka dudsonowa Linki od autora Instalacja Komendy Permissions MySQL Download http://hotfile.com/dl/120908528/c5e2d36/LWC_v3.06_PL.zip.html Virus Total Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nobskiller Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Geo dobra robota Cała polska z tego skorzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqziomq Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mhm.Fajnie opisane wytłumaczone. @Up Ameryka odrazu xD //Oni wolą angielski //Geoning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Numq Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nareszcie w Polskiej wersji, duzo to nie da bo i tak duzo nie trzeba było wiedziec... Ale i tak po Polsku, to po Polsku - dzeki za wstawke, lap plusa. bopowieszkokoszowiżejestemzuyboniedajeplusów. CELOWO NIE WSTAWIALEM SPACJI, MECZ SIE. Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers. ~Wiz Khalifa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Świetna robota. Sam zacząłem spoleszczać plugin Joobs, bo tworzenie mi nie wyszło.. Naprawdę świetna robota. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 W końcu spolszczone wszystko. Naprawdę niezła robota. + za to, że chciało się wam to robić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TortiLLa Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Oo niezle dzieki łap +sika. Pomozcie zbić minusy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Entist Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Brawo Plusik . są tez polskie komendy tak ? Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno Okres Bana: Perm Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm ) Link Do Tematu : http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/ Lub Przenieś Mnie ! Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geoning Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Komendy masz wypisane tutaj. http://wiki.griefcraft.com/wiki/LWC/Commands Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.