*Tabciogaraj* Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam! Zabiło mnie po tym jak wpadłem do lawy. Zrobiłem miasto ,ale dalej o Spawn'u i teraz nie wiem jak znaleźć to miasto. Może macie jakies sposoby>? - - Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ściągnij McEdit, odpal swój World i szukaj po mapie z oddalonej grafiki. (: ps. Zrób tam Sobie spawna, za pomocą McEdition. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqziomq Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zobacz na mapie.Może będzie coś co się rzuca w oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TCQ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wygeneruj sobie mapkę za pomocą Cartograph G, na pewno łatwo się odnajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalasznikov123 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Cartographerem sprawdz, jesli jest to single player, zaznacz sobie miejsce, w którym stoisz. @Up szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Tabciogaraj* Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Pobrałem tego Cartographa ,ale jest problem - jak włączam Cartograph.exe wyskakuje: Nie można uruchomić programu, ponieważ nie znaleziono MSVCP100.dll ... - - Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 up@ To spróbuj McEdit'em, wiele lepszy moim zdaniem. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TCQ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Musisz zainstalować .NET Framework 3.5 (nie 4.0) aby cartograph działał poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Tabciogaraj* Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ok. Działa. Wygenerowałem ale nic z tego nie wiem gdzie jestem ani nic. Jak wygenerować mapę w 2d? - - Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TCQ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zaznaczasz opcje oblique-angled wtedy mapa jest wymiarowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Tabciogaraj* Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 OK. Mam teraz powiedz jak się odnaleźć - - Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 up@ Popatrz na mapę, poszukaj. Musi gdzieś być. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Numq Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 OK. Mam teraz powiedz jak się odnaleźć Będzie widoczny Twój domek, lub jakiś punkt i idź w tamtym kierunku - co jakiś czas sprawdzaj, czy dobrze idziesz. Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers. ~Wiz Khalifa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Tabciogaraj* Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie mogę odnaleźć siebie na mapie wygenerowanej ,ani w MC po ksztalcie... - - Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeeek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Stan kolo widocznego punktu, albo zrob wieze z trawy najlepiej 3x3 i zobacz na cartographerze Zbieram +siki Spis pluginów na serwer Spis plików serwerowych Zagrajmy w AdventureCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nobskiller Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Idź do koordynacji 0,0,0, a duże prawdopodobieństwo że znajdziesz. Jeśli nie to chodź gdzieś w tym terenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSpritex1 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 wgraj plugin dynmap i idz wg. mapy. ,,Odi profanum vulgus et arceo" by Cristiano. by MrSpritex1 (ja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDragon Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 jeśli to mp to wpisz /spawn by me, lans musi być. MINECRAFT: [TuT] Generator Śnieżek[TuT][DL] Jak znaleźć opuszczone kopalnie, wioski, itp. [Tut][Hit!] Boosterowa Stacja Kolejek 1.2.5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroMetin2 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 jeśli to mp to wpisz /spawn Przecież napisał że ma spawn gdzieś indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jeżeli nie możesz się znaleźć to zbuduj jakiś kwadrat czy coś o wymiarach z 5x5 i szukaj go na mapie. Gdy go znajdziesz będziesz wiedział gdzie jesteś i zacznij szukać domku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qoPo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Daj mi mapę na pw ja ci odeśle i będziesz już w mieście <_< Odrazy zrobię ci tam spawn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timonca Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Pobrałem tego Cartographa ,ale jest problem - jak włączam Cartograph.exe wyskakuje: Nie można uruchomić programu, ponieważ nie znaleziono MSVCP100.dll ... scianij ten plik MSVCP100.dl najkpierw wklej go do folderu z programem . jak nie dziala to do gry . i jak znowu niedziala to do foldery systemu. mzoe wyskoczyc ci jescze inny blad ze nieznaleziono innego pliku wiec wtedy zrub tak samo Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.