K0PcZaK Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Hej, mój kolega ma problem - nie działają mu wszytkie cheaty niezależnie od injectora warrock włącza się bez hacka. Posiada on Windowsa XP z SP 3, 32 bit. Próbowałem pomóc: -CCleaner (by zapobiec lagom) -Visual C++ 2010 ( by działał także "BlackLegend") Pobrałem paczkę injectorów, testowałem je za pomocą testera Geoniga ale żaden nie działa poprawnie; Naeron i Injector Geoniga włączają grę lecz bez hacka a przy innych wyskakuje błąd Jestem pewien że używa najnowszych działających hacków. Niestety zostało wykryte nielegalne oprogramowanie(czarna tapeta etc.) czy to może mieć jakiś związek z tym że hacki nie działają.?? Niestety nie wiem czy hacki do WR na tym kompie działały wiem jedynie że do metina działały. Z góry dzięki Edytowane 14 Czerwca 2011 przez K0PcZaK p0laczek1910, zziomekpl i pr0100wry1 3 Odnośnik do komentarza
xkyczalx Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Hej, mój kolega ma problem - nie działają mu wszytkie cheaty niezależnie od injectora warrock włącza się bez hacka. Posiada on Windowsa XP z SP 3, 32 bit. Próbowałem pomóc: -CCleaner (by zapobiec lagom) -Visual C++ 2010 ( by działał także "BlackLegend") Pobrałem paczkę injectorów, testowałem je za pomocą testera Geoniga ale żaden nie działa poprawnie; Naeron i Injector Geoniga włączają grę lecz bez hacka a przy innych wyskakuje błąd Jestem pewien że używa najnowszych działających hacków. Niestety zostało wykryte nielegalne oprogramowanie(czarna tapeta etc.) czy to może mieć jakiś związek z tym że hacki nie działają.?? Niestety nie wiem czy hacki do WR na tym kompie działały wiem jedynie że do metina działały. Z góry dzięki Musisz Sciagnac Net Fromework 3 lub najlepiej $ I Server Pack # Licze na + K0PcZaK 1 Odnośnik do komentarza
K0PcZaK Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Już nawet nie wiesz ile rzeczy zrobiłem żeby działało zapominając że ten komp nie ma frameworka. Plusik i do zamknięcia. @down Ciekawe bo się nie chciało obsłużyć zainstalowałem 3,5 i działa Edytowane 14 Czerwca 2011 przez K0PcZaK pr0100wry1, zziomekpl i p0laczek1910 3 Odnośnik do komentarza
D4rkevi1 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie chce nic mówić ale jak instalujesz visual c++ 2010 to automatycznie instaluje się też net framework 4 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi