Skocz do zawartości

[Problem] Z hackami

K0PcZaK

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, mój kolega ma problem - nie działają mu wszytkie cheaty niezależnie od injectora warrock włącza się bez hacka.

Posiada on Windowsa XP z SP 3, 32 bit.

Próbowałem pomóc:

-CCleaner (by zapobiec lagom)

-Visual C++ 2010 ( by działał także "BlackLegend")

Pobrałem paczkę injectorów, testowałem je za pomocą testera Geoniga ale żaden nie działa poprawnie; Naeron i Injector Geoniga włączają grę lecz bez hacka a przy innych wyskakuje błąd

komunikatk.jpg

Jestem pewien że używa najnowszych działających hacków.

Niestety zostało wykryte nielegalne oprogramowanie(czarna tapeta etc.) czy to może mieć jakiś związek z tym że hacki nie działają.??

Niestety nie wiem czy hacki do WR na tym kompie działały wiem jedynie że do metina działały.

Z góry dzięki :)

Edytowane przez K0PcZaK

Hej, mój kolega ma problem - nie działają mu wszytkie cheaty niezależnie od injectora warrock włącza się bez hacka.

Posiada on Windowsa XP z SP 3, 32 bit.

Próbowałem pomóc:

-CCleaner (by zapobiec lagom)

-Visual C++ 2010 ( by działał także "BlackLegend")

Pobrałem paczkę injectorów, testowałem je za pomocą testera Geoniga ale żaden nie działa poprawnie; Naeron i Injector Geoniga włączają grę lecz bez hacka a przy innych wyskakuje błąd

komunikatk.jpg

Jestem pewien że używa najnowszych działających hacków.

Niestety zostało wykryte nielegalne oprogramowanie(czarna tapeta etc.) czy to może mieć jakiś związek z tym że hacki nie działają.??

Niestety nie wiem czy hacki do WR na tym kompie działały wiem jedynie że do metina działały.

Z góry dzięki :)

Musisz Sciagnac Net Fromework 3 lub najlepiej $ I Server Pack # Licze na +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Problem] Z hackami   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...