Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dowidzieliście się o mpcforum?

DarkSky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja szukałem privów metka, kiedyś jakieś forum znalazłem a lipne było. Tutaj wchodziłem dziennie i było po parę reklam od lostdharmy, pamiętam kiedy tylko on dodawał reklamy .^^ No i mh jeszcze szukałem.

Opublikowano

dawno dawno temu kiedy byłem na spacerze z moim białym murzynem, zobaczyłem gruszke. nie była to zwykła gruszka, była ona zaczarowana, o tej grusze krążyły przeróżne legendy, nawet mój murzyn dziwnie się zachowywał, był wyraźnie podekscytowany. Ponoć ta gruszka pochodziła z legendarnego, prastarego drzewa które gwarantowało nieśmiertelność. nastepnie udałem się do kolegi który pokazał mi te stronke.

Opublikowano

Ja chciałem cheaty do War Rocka. I jednak brat pokazał mi tą stronę i mi się spodobała a potem już zaczełem cały czas na nią wchodzić

Sry za pismo mam problemy z spacja

Opublikowano

Szukałem serwerów do Metina. Nawet jakbym nie znalazł, to i tak bym się dowiedział o MPC, bo na następny dzień kolega zaczął mi coś o nim mówić.

24g95xl.png

by

Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...