Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Dedyk] [Freebuild] IronCraft [NO WL]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daneoserwerzeminecraft.png

• Sloty: 20
    Wersja: Beta 1.7.2
    Moby i potwory: OFF
    Live mapa: wkrótce

daneopolaczeniuminecrafi.png

• Dedyk IP: 188.165.240.88:17150

dadatkoweinformacjemine.png

• Cuboid, LWC oraz inne pluginy zabezpieczające cie przed grieferami itp.!!!
    Możliwość dotacji od admina na budowę większej budowli!!!
    Serwer jest w trybie OFFLINE co oznacza, że możesz na niego wejść z piracką wersją Minecraft!!!
    Admini z poczuciem humoru!!!
    Dużo wolnego miejsca do budowy domku oraz wielkich budowli!!!

Więc zacznij grać na NAJLEPSZYM cracked serwerze w Polsce!!!

Opublikowano

miło by było gdyby w informacjach widniała informacja o potrzebnej wersji minecrafta ...

Przecież jest napisane

Wersja: Beta 1.6.6

[Admin]deadmau5

beznazwy239.png

Opublikowano

serwer jest fajny tylko nie do że ostatnio zaczeło strzsznie lagować każdego a adma brak tera serw off... mam nadzieje ze sie szybko uporaja bo serwer ogólnie zaje ...

Opublikowano

Admin wgl nie ogarnia przeklina i ja napisałam że żal jak on przeklina i po 5 min dostałam bana za to że powiedziałam żal a bana mi napisał pod tytułem (żal to masz na mordzie) ŻAL MI TEGO SERWERA OGARNIJ SIĘ ADMIN...

Admin wgl nie ogarnia przeklina i ja napisałam że żal jak on przeklina i po 5 min dostałam bana za to że powiedziałam żal a bana mi napisał pod tytułem (żal to masz na mordzie) ŻAL MI TEGO SERWERA OGARNIJ SIĘ ADMIN...

Opublikowano

Najlepszy server na jakim grałem. Mili admini nowe działki. 0 LAGÓW!!! Polecam.

Po 1. Adminów jest 2 więc jeden gdy drugi był zajęty czymś innym nie ogarniał.

Po 2. Żaden admin nie przeklina najwyżej jakiś gracz, który nie dostaje działki bo są inni przed nim.

Po 3. To ty jak wlazłaś na server to napisałaś " Nie przeklinamy żal".

Po 4. Jak nie stosujesz się do regulaminu i wyzywasz Admina to się nie dziw.

P.S. Włącz WL bo cały czas Server is full.

Opublikowano

Gater - Dzięki za obrone, ale jednak czasem dodam słowo na k do wypowiedzi jak już się zdenerwuje. Szczególnie jak taka IzaPL wejdzie na serwer i pyta czy może być adminem 10 razy, a ja jej 10 razy odpowiadam, że nie to za ostatnim razem dodam słowo na k. Nasza koleżanka zwyzywała pół serwa i adminów, a że na koniec dodała żal to nie mogłem się powstrzymać od innego powodu bana. Deadmau5 do kibla poszedł, a 10 osób prosiło o działki i jedna o admina(po minucie gry) więc no...

WL nie będzie, bo wtedy i tak serwer będzie full ;p

Opublikowano

Czy jest tu może komenda /sethome ???? Jesli nie ma to czy moglibyscie ją zaistalować, ponieważ jestem trochę daleko od spawnu i wiem, że jak się teleportuję na spawn to więcej nie zobaczę mojego domku :/ A tak to serwer super :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...