Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozjechał go samochód oponą i nic się mu nie stało.

MrOMGWTF 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fake nie Fake, Fajnie wyszło :D

pomagam w minecraft

;)

Pomagam dla przyjemności nie dla +

Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym :)

Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham

Travis nauczył mnie być hojnym

Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie

The Script nauczył mnie, jak iść dalej.

Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej

Muzyka nuczy mnie jak żyć!

Opublikowano

Wejdźcie sobie na jutuba (na ten filmik) kliknijcie 2 i powiedzcie dlaczego ten samochód nie "podskoczył" gdy przejeżdżał po tym gostku? poza tym nawet koszulka mu się nie ubrudziła/podarła o.O

2nbcax2.jpg

Opublikowano

To jest reklama promująca ostrożność matoły... ustawione i zgrane w jedno. Fake i fail.

Opublikowano

JA pierdole jak ta reklama ma ostrzegac ludzi przed wypadkami to ich chyba pojebalo : d Bo to zamiast pokazac co sie w wypadku moze stac to pokazuje ze podczas wypadku nic sie nie dzieje.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Dobry .

W rzeczywistosci aby to przezyc by musial nie miec kosci :D

Opublikowano

MakYs, rozpier*oliłeś i zagiąłeś mnie, x D Moja teoria się nie sprawdziła, ale to jest jakaś kampania reklamowa na 99,99(9)% x D

Opublikowano

Nogi mu przejechał, czemu miało by mu się coś stać? Może połamane nogi, nic więcej.

Tu macie bardziej przegięte (zdeka drastyczne, czaszka pod kołem):

//Zakaz gifów-Dektored

Gość _Shadowlord
Opublikowano

@up

No tak. Szkoda człowieka.

@top

Jak i kampania reklamowa, i fake, to fajnie to im wyszło .

Opublikowano

A wiecie ze jak miesnie pracuja na 100% to czlowiek jest w stanie podniesc helikopter??

Byl taki przypadek ze dziecko bylo pod helikopterem(po wypadku)matka podniosla helikopter i uratowala dziecko.Dzieje sie tak poniewaz w obronie czegos waznego potrafimy tyle wyprodukowac adrenaliny ze nawwet wtedy pudzianowski nie ma szans :).Wiec to byc moze nie fejk

sstwc.jpg

Opublikowano

A wiecie ze jak miesnie pracuja na 100% to czlowiek jest w stanie podniesc helikopter??

Byl taki przypadek ze dziecko bylo pod helikopterem(po wypadku)matka podniosla helikopter i uratowala dziecko.Dzieje sie tak poniewaz w obronie czegos waznego potrafimy tyle wyprodukowac adrenaliny ze nawwet wtedy pudzianowski nie ma szans :).Wiec to byc moze nie fejk

Podam przykład. Goni Cię psychopata to zapierdalasz tak jak byś nigdy nie biegł, jak byś miał motorek w dupie :D

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...