MrOMGWTF Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 może mi ktoś powiedzieć jak on przeżył? wgl jak mu się nic nie stało Odnośnik do komentarza
PrezesGracu Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 On był w szoku zapewne dlatego wstał Sygna wykonana przeze mnie <lans> Odnośnik do komentarza
Gość dordo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 fake Odnośnik do komentarza
Faszir Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 fejk na 100% Odnośnik do komentarza
MrOMGWTF Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 fake na 100% to to nie jest. Odnośnik do komentarza
DarkSky. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Fake nie Fake, Fajnie wyszło pomagam w minecraft Pomagam dla przyjemności nie dla + Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham Travis nauczył mnie być hojnym Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie The Script nauczył mnie, jak iść dalej. Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej Muzyka nuczy mnie jak żyć! Odnośnik do komentarza
henazari1 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak by go przejechało to by nie wstał... Widać że fake. Odnośnik do komentarza
Vaughn Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 fake i tyle .. coś mi się nie zdaje , że wstał normalnie kiedy go samochód przejechał .... Odnośnik do komentarza
recelo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wejdźcie sobie na jutuba (na ten filmik) kliknijcie 2 i powiedzcie dlaczego ten samochód nie "podskoczył" gdy przejeżdżał po tym gostku? poza tym nawet koszulka mu się nie ubrudziła/podarła Odnośnik do komentarza
Gość daronian Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To jest reklama promująca ostrożność matoły... ustawione i zgrane w jedno. Fake i fail. Odnośnik do komentarza
xXAsparteXx Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Fake jak chuj. Opona przeniknęła przez typa, a on wstał bez jakiegokolwiek bólu co przy takim urazie byłoby nieuniknione. Odnośnik do komentarza
Osama Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To jest fotomontaż. Dobrze, że go przejechał oponą a nie anteną lolz. Odnośnik do komentarza
Merkon Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nawet fajnie wyszło :P Odnośnik do komentarza
CS16PLAYER Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 JA pierdole jak ta reklama ma ostrzegac ludzi przed wypadkami to ich chyba pojebalo : d Bo to zamiast pokazac co sie w wypadku moze stac to pokazuje ze podczas wypadku nic sie nie dzieje. Odnośnik do komentarza
- Pawlak - Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Pewnie byl dobrze najeban* : D Odnośnik do komentarza
Gość MaxAnnihilator Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dobry . W rzeczywistosci aby to przezyc by musial nie miec kosci Odnośnik do komentarza
Gość daronian Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 MakYs, rozpier*oliłeś i zagiąłeś mnie, x D Moja teoria się nie sprawdziła, ale to jest jakaś kampania reklamowa na 99,99(9)% x D Odnośnik do komentarza
qps666 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nogi mu przejechał, czemu miało by mu się coś stać? Może połamane nogi, nic więcej. Tu macie bardziej przegięte (zdeka drastyczne, czaszka pod kołem): //Zakaz gifów-Dektored Odnośnik do komentarza
Gość _Shadowlord Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @up No tak. Szkoda człowieka. @top Jak i kampania reklamowa, i fake, to fajnie to im wyszło . Odnośnik do komentarza
Netrodal Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 A wiecie ze jak miesnie pracuja na 100% to czlowiek jest w stanie podniesc helikopter?? Byl taki przypadek ze dziecko bylo pod helikopterem(po wypadku)matka podniosla helikopter i uratowala dziecko.Dzieje sie tak poniewaz w obronie czegos waznego potrafimy tyle wyprodukowac adrenaliny ze nawwet wtedy pudzianowski nie ma szans .Wiec to byc moze nie fejk Odnośnik do komentarza
I Hate You Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 A wiecie ze jak miesnie pracuja na 100% to czlowiek jest w stanie podniesc helikopter?? Byl taki przypadek ze dziecko bylo pod helikopterem(po wypadku)matka podniosla helikopter i uratowala dziecko.Dzieje sie tak poniewaz w obronie czegos waznego potrafimy tyle wyprodukowac adrenaliny ze nawwet wtedy pudzianowski nie ma szans .Wiec to byc moze nie fejk Podam przykład. Goni Cię psychopata to zapierdalasz tak jak byś nigdy nie biegł, jak byś miał motorek w dupie Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza
kradzieej Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 hahaha padłem może fake sam nie wiem ;O wykurwiam. Odnośnik do komentarza
stocrotka Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 ile tych pojebanych tematow jeszcze wstawisz Odnośnik do komentarza
Gość Mounthains Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Fake jak nic. Odnośnik do komentarza
plszakalpl Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 fake Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.