CnS Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Witam , chcialbym wiedziec jak mozna ominac anty hacka na pserverze PLZ pomozcie Edytowane 14 Czerwca 2011 przez CnS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk2109. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=Qqz8HVshHWo (Poradnik nie jest moj) Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Eryk2109. matikoli12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CnS Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) ahh sorka ,=) Gra sie nazywa Fly For Fun ( Flyff ) i pserver to http://ambientflyff.zapto.org/index.php a Moze ktos ma bypass dla pservers flyff ? Edytowane 14 Czerwca 2011 przez CnS matikoli12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CnS Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 a Moze ktos ma bypass dla pservers flyff ? matikoli12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaME Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 jak by ktos chcial dac to uwierz ze juz by bylo dawno na forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk2109. Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 jak by ktos chcial dac to uwierz ze juz by bylo dawno na forum ;] Ja mu wyslalem link z filmikiem na YT jak zablokowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaME Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja mu wyslalem link z filmikiem na YT jak zablokowac... mi teraz chodzilo o bypass ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk2109. Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 mi teraz chodzilo o bypass ;p A to co ci wyslalem to co jest w takim razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CnS Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 a moglbys to zrobic i mi dac ten plik bo mi cos nie wychodzi =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi