Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzis rano zbanowali mi szamanke 37lvl:D i niewiem za co na email nic mi nie pzyszlo ale i mnie niema w rankingu metin2 ale tylko wlasnie ta szamanka zostala zbanowana a na tym email mam pare kąt więc na ile mogli zbanowac mi szamanke:)??

Opublikowano

Czekaj aż przyjdzie mail. Jeśli nie dojdzie pisz do supportu. Używałeś haxów? :>

Czasami zdarza się, że na daną skrzynkę pocztową nie dochodzą maile z metin2.pl Lub dochodzą z kilkugodzinnym opoznieniem

EMPTY :C

Opublikowano

Jesli nie przyszło to dostałeś od systemu automatycznie. Jeśli w ciagu 24 h dalej nie przyjdzie, napisz do spportu i zapytaj się za co.

Za wszystko inne niż kamermod jest perm, a za kamer jest miesiąc (choć nie zawsze).

Opublikowano

Hmm ja kiedyś dostałem bana na PL zostawiłem FB na jakieś 2-3h gdy wróciłem miałem bana na początku byłem lekko osrany bo szkoda było głównego hara no ale cóż odczekałem jakieś 24h tez nie dostałem żadnego info to pospamiłem trochę na IRC no ale nawet GM mi nie odpisał w końcu napisałem do supportu o co chodzi (jeśli spróbujesz tego co ja opisz dokładnie i pisz bez błędów zawsze jakiś +'ik i szansa na ub) ku mojemu zdziwieniu po jakiś 4-6h dostałem spama na pocztę w sumie to było chyba jakieś +/- 17 wiadomości z info od supportu że moje all kąta na ten e-mail zostały od banowane normalnie wtedy tak się ucieszyłem że masakra ;P

Spróbować nie zaszkodzi :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...