Neostradatp Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam, dzis rano zbanowali mi szamanke 37lvl:D i niewiem za co na email nic mi nie pzyszlo ale i mnie niema w rankingu metin2 ale tylko wlasnie ta szamanka zostala zbanowana a na tym email mam pare kąt więc na ile mogli zbanowac mi szamanke:)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQS666 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Czekaj aż przyjdzie mail. Jeśli nie dojdzie pisz do supportu. Używałeś haxów? :> Czasami zdarza się, że na daną skrzynkę pocztową nie dochodzą maile z metin2.pl Lub dochodzą z kilkugodzinnym opoznieniem EMPTY :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FakJe Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak ci nic nie przyszlo to napisz do supportu z proźbą o przesłanie powodu bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UppsiK Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Poczekaj na maiala, pewnie przyjdzie. Mozliwe tez, ze dostales bana z automatu i nie dostaniesz maila. Jakich hackow uzywales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exíle Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jesli nie przyszło to dostałeś od systemu automatycznie. Jeśli w ciagu 24 h dalej nie przyjdzie, napisz do spportu i zapytaj się za co. Za wszystko inne niż kamermod jest perm, a za kamer jest miesiąc (choć nie zawsze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asshole? Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Hmm ja kiedyś dostałem bana na PL zostawiłem FB na jakieś 2-3h gdy wróciłem miałem bana na początku byłem lekko osrany bo szkoda było głównego hara no ale cóż odczekałem jakieś 24h tez nie dostałem żadnego info to pospamiłem trochę na IRC no ale nawet GM mi nie odpisał w końcu napisałem do supportu o co chodzi (jeśli spróbujesz tego co ja opisz dokładnie i pisz bez błędów zawsze jakiś +'ik i szansa na ub) ku mojemu zdziwieniu po jakiś 4-6h dostałem spama na pocztę w sumie to było chyba jakieś +/- 17 wiadomości z info od supportu że moje all kąta na ten e-mail zostały od banowane normalnie wtedy tak się ucieszyłem że masakra ;P Spróbować nie zaszkodzi Trade 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Używasz Kamer Moda? Mi za to na miesiąc konto zbanowali -,-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPiotrek122 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mozlizwe ze dostales bana za uzywanie hackow na 1 miesiac bo czasami sie tak dostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi