Mr.Koper Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mam taki problem że gdy włączam globala to ładuje się i jest okey. Gdy gra zaczyna się włącza to jest mały ekran z grą i jest wielkie czarne obramowanie. I tu mam takie pytanie czy jest możliwe aby za miast tego czarnego obramowania był pulpit, lub gra rozciągnięta na cały monitor ? Odnośnik do komentarza
Apokalipson Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Prawdopodobnie gra się popieprzyła ... Nie jestem znawcą tej gry nie widziałem kodu ... Jeżeli Reinstall nie pomoże to znaczy że ustawienia PC masz złe i dlatego, lub grasz na laptopie ze słabą kartą graficzną ... Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go... Odnośnik do komentarza
Mr.Koper Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Gram na laptopie z kartą graficzną: ATI 1024MB 5650, ale grałem na starym kompie co był kompletnie zepsuty i działało luks Gram na laptopie z kartą graficzną: ATI 1024MB 5650, ale grałem na starym kompie co był kompletnie zepsuty i działało luks @EDIT A już się udało i sobie pocinam w gre Temat można zamknąc Odnośnik do komentarza
Misiek4Ever Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Na prośbę : Zamykam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi