Remzoo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Odświerzam sobie stronke play span, lognelo mnie, wiec znowu się loguje a tutaj "Your account has blocked"... Za co.? Pomóżcie mi napisać ticketa do nich kingfire262 1 Wracam.. Odnośnik do komentarza
hekke123 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/374108-poradnik-wszystko-o-banach/ Zobacz tu. Może hacki ? Opk ? Sygnatura by R4donix. Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/ Odnośnik do komentarza
Remzoo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 OPK na playspanie.? Ty sobie jaja robisz.? kingfire262 1 Wracam.. Odnośnik do komentarza
Hurricane00 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Pewnie dostałeś blocka za robienie reklamek na innym IP, przecież to jest nielegalne.. Sajo 1 I am Sygna by Evasion Zbieram plusiki ;> Odnośnik do komentarza
BoskiJohny Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Pewnie dostałeś blocka za robienie reklamek na innym IP, przecież to jest nielegalne.. Buahahahhahaa....Jeśli nie wiesz, to po cholere piszesz ? Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Playspan >> FAQ It is against PlaySpan Marketplace policy for a customer to create multiple accounts in order to receive additional rewards points. If you are found to be in violation of this policy, you risk forfeiture of any points earned from rewards and may be banned from the PlaySpan Marketplace. Jeśli miałeś tworzonych multum kont by nabić pkt na playspanie możesz zostać zbanowany. Bardzo rzadko się to dzieje, ale jednak : ) It is against PlaySpan Marketplace policy to create a new or secondary account in order to redeem additional coupons designed as part of a “one per customer” promotional offer. If you are found to be in violation of this policy, you risk forfeiture of any points earned from coupons and may be banned from the PlaySpan Marketplace. Jeśli były rozdawane jakieś kody w zamierzeniu mające dot. 1 osoba 1 kod i zostałeś przyłapany na robieniu x kont i nadużywaniu tego promocodu możesz zostać zbanowany. Odnośnik do komentarza
Remzoo Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 @UP Zrobiłem tylko 2 konta, jak z jednego przestalem korzystac to zaczalem z drugiego.. Punkty sowie nabijalem i mnie loglo a tu ban... Wracam.. Odnośnik do komentarza
Druid xD Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 tez mam tak na 4 kontach blocked, juz wiem przynajmniej przez co ;d Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi