Numq Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Pjonsia Zrobiłem swój serwer do Minecrafta, wszystko jest dobrze wpisane, ale gdy chcę wbić do Minecrafta, piszę, że user not premium... level-name=Xoria hellworld=false spawn-monsters=false online-mode=false spawn-animals=true max-players=3 server-ip=NIE PODAM TUTAJ, TYLKO DL AKOLEGÓW pvp=false leve-seed server-port=25565 white-list=false Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers. ~Wiz Khalifa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nobskiller Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Spróbuj nowe pliki serwerowe wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m2hakerek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 sproboj online-mode=true Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Numq Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Spróbuj nowe pliki serwerowe wrzucić Mam te najnowsze z Minecraft.net Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers. ~Wiz Khalifa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nobskiller Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 To usuń te pliki które masz, pobierz od nowa i wpisz wszystko od nowa. Lepszym rozwiązaniem jest kupienie minecrafta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Numq Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 sproboj online-mode=true Nie pomogło. To usuń te pliki które masz, pobierz od nowa i wpisz wszystko od nowa. Lepszym rozwiązaniem jest kupienie minecrafta Spróbuje pobrać od nowa... Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers. ~Wiz Khalifa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeeek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Serwer mam nadzieję resetowałeś? :P Też tak miałem, problem sam się rozwiązał kompa zresetowałem :P (przypadkowo) Vatorek 1 Zbieram +siki Spis pluginów na serwer Spis plików serwerowych Zagrajmy w AdventureCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Deo3- Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wpisz taką konfigurację level-name=world hellworld=false allow-nether=true view-distance=10 spawn-monsters=false online-mode=false spawn-animals=true max-players=3 server-ip= #nic nie wpisuj bo to i tak bugguje i nic wiecej pvp=true level-seed= server-port=25565 allow-flight=true white-list=true #jeśli nie true zmien na false ale jak dla kolegow to daj na true i wpisz ich na białą liste spawn-protection=1 #Tu zostaw lepiej jeden Twitter @Deo3itsme Pozdrawiam Deo3. Prawdziwy założyciel serwera xYz-Minecraft Kontakt; Gmail: [email protected]; GG:716232 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Numq Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Serwer mam nadzieję resetowałeś? :P Też tak miałem, problem sam się rozwiązał kompa zresetowałem :P (przypadkowo) Zrobie reseta, moze pomoze. Wpisz taką konfigurację level-name=world hellworld=false allow-nether=true view-distance=10 spawn-monsters=false online-mode=false spawn-animals=true max-players=3 server-ip= #nic nie wpisuj bo to i tak bugguje i nic wiecej pvp=true level-seed= server-port=25565 allow-flight=true white-list=true #jeśli nie true zmien na false ale jak dla kolegow to daj na true i wpisz ich na białą liste spawn-protection=1 #Tu zostaw lepiej jeden Nie dziala... Holls 1 Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers. ~Wiz Khalifa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dohoian Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 online-mode: false to powinno pomóc, skoro online-mode odpowiada za konta premium oraz free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m2hakerek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Albo po prostu poczekaj na pliki jakies bukkit czy cos na mpcforum. Pozdrawiam Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMas Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 w notatniku o nazwie withe list wpisz swój nick i powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machniuk Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mam do was takie pytanie... Po co pomagacie dla tego kto nie ma legalnej wersji gry? Zakup grę! Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL). Więcej pod PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assddeef Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeraltPL Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 MPC nie popiera piractwa. Sciągnij bukkita i zobacz czy na nim będzie dobrze działać. Nowy komp Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu ) Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155 DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure XFX Core 650W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeeek Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 @UP Spam @Topic Kup grę Zbieram +siki Spis pluginów na serwer Spis plików serwerowych Zagrajmy w AdventureCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Entist Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Niech kupi grę do zamknięcia -_- Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno Okres Bana: Perm Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm ) Link Do Tematu : http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/ Lub Przenieś Mnie ! Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wpisz w online mode = false. Online mode odpowiada czy na gre mogą wejść tylko osoby które zakupiły grę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi