hossa2 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam. zaczynam dopiero grać w tą grę i moje odczucia co do niej sa dość pozytywne. i tu moje pyt. co robić żeby jak najszybciej kase zdobyć tą srebrną i jak wgl zdobyć tą złotą. co opłaca się kupywać? jaką przynętą łowić i gdzie łowić? Z góry dziękuję za pomoc limit +/- i 5 Pomogłem daj 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shibby Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Srebrna kasa, to po prostu waluta, za którą kupuje się ekwipunek. Dostaje się ją za sprzedawanie ryb. Złotą walutę natomiast za EuroGąbki. Opłaca się kupować 100 robaków(500 coś srebrnych) i łowić na dużych szuwarach. CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban ! CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM) a za to rze byles nie gżecznya tak na serio twuj stary666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1242 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Na początku jest łowić w tej lokacji w której zaczynasz- z czasem wbijesz wyższy level i odblokujesz inne. Ja na początku łowiłem na chleb potem na dżdżownice, a jeszcze potem na larwy komara, obecnie na dużą przynętę. Aby zdobyć srebrną kasę najlepszym sposobem jest łowienie i sprzedawanie ryb. Za złotą musisz zapłacić Eurogąbkami lub wygrać je w quizie. Gdy już uzbierasz trochę kasy kup lepszą wędkę żyłkę i haczyk Niech znajomi Ci powysyłają parę rzeczy to ułatwi Ci łowienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacku Czak Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 do 9 lvla low tymi robakami na 3 lvl pozniej ta przyneta na 9 lvl bd mogl lowic Jak zdobyć kase ? Tu nie ma hop siup tu musisz po prostu łowić ryby i je sprzedawać. Zlota kase mozesz zdobyc za eurogabki tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hossa2 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 a można zagrać w quizie za tei srebrne? jak tak to jak Pomogłem daj 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1242 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Można ale tylko raz na 24 godziny potem tylko złotymi można chyba że odczekasz znowu 24 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hossa2 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 ale jak? ja mam cały czas że złotymi ; / Pomogłem daj 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hossa2 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 @refresh Pomogłem daj 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1242 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Niemożliwe... Można grać srebrnymi raz na 24 godziny- poczekaj trochę i powinno się dać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasut1 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Masz tak bo niemasz na pewno 10tys srebrnych a jak niemasz to nie pokaze ze mozesz za nie grac tyle z mojej strony Licze na + Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuzonKamBek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Wbij 10 tys srebrnych i bedziesz mogl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobeRmanRGH Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Najlepiej jak będziesz miał kogoś komu będziesz wysyłał krew 3x a on tobie np przyjaciel lub kolega (dostępne od 8 poziomów) Krew to zanęta która tak jak by przyprowadza większe ryby a jak będzie cię stać na żabie udka to kup je lub dostaniesz za 5ty dzień zestaw to idź na łowisko Progi rzeczne i zastosuj krew i łów na żabie udka to jest dobra zabawa z drapieżnikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.