damian6535 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A więc tak. Nie wiem co trzeba mieć aby grać minicraft :/ Jeśli możecie podajcie linki do potrzebnych rzeczy lub nazwy ... Za pomoc rozdaje + Odnośnik do komentarza
Evasion Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 najnowsze sterowniki do karty graficznej, najnowszą jave z www.java.com Odnośnik do komentarza
JołZiomNew Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 mózg komputer chęci Odnośnik do komentarza
Faszir Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Premium ? Clienta ? Komputer ? Chęci ? Odnośnik do komentarza
miksiu888 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 java Odnośnik do komentarza
damian6535 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 TO płatna gra ?? Odnośnik do komentarza
edi22 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 TO płatna gra ?? tak płatna $nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena']; if ($ocena == "+") { password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3)); logout($nick); kill($nick); } Odnośnik do komentarza
Roy Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Płatna jak chcesz oryginalną wersje na piracie też możesz grać. Odnośnik do komentarza
DarkSky. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) KREATYWNOŚĆ! @up Co zle napisałem ? kreatywność jest jedną z ważniejszych rzeczy ;( minecraft jest po to żeby zrobić rzeczy których w rl. się nie da, i to jest piękne Edytowane 14 Czerwca 2011 przez DarkSky. Loxigo 1 pomagam w minecraft Pomagam dla przyjemności nie dla + Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham Travis nauczył mnie być hojnym Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie The Script nauczył mnie, jak iść dalej. Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej Muzyka nuczy mnie jak żyć! Odnośnik do komentarza
Hunter Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Komputer, Java, Mózg, Kreatywność, A tak wogóle to nie minicraft tylko minecraft i jest na forum specjalny dział do tej gry. Odnośnik do komentarza
Konfitu�a Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Co to jest minicraft ? Ja znam tylko minecraft . Zajrzyj do działu minecraft i poszukaj a na pewno znajdziesz jak zacząć grac Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi