vanderev Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Mam problem z odpaleniem serwera na sezonie 5. podczas odpalenie serwer upa zatrzymuje mi się na pliku widocznym na screenie i jest ready i tak 20+ minut i nic. Dodaje też folder z najprawdopodobniej tym plikiem o którego chodzi w serwer upie może ktoś coś z tym zrobi/pomoże . Moje IP to 5.216.169.94 . SCFExDB.rar Odnośnik do komentarza
Misiek4Ever Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zły dział a więc przenoszę. Co do problemu to na 60% zła konfiguracja plików, a jeżeli nie to odpal ręcznie plik który nie chce ci się odpalić. Jak dalej nic to sprawdź w procesach czy masz odpalony ten program który ci się nie chce włączyć. Jeżeli jest odpalony to po prostu może jest błąd Start Up'a. W takim wypadku to odpal resztę plików ręcznie. Jeżeli nic nie pomoże to coś zepsułeś lub trefne pliki. Ten temat został przeniesiony z forum: "MMORPG -> Mu Online" do: "MMORPG -> Mu Online -> Mu Online - Server Setup". PS: To już druga pomyłka z działami. Chcąc nie chcąc następnym razem będzie 5%. Ok temat do ZAMKNIĘCIA Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi