SeBaxD12 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam Mam problem ,gdy odpalam MineCrafta wyskakuje could not create the java virtual machine Jak to naprawic Nie pisac nic z Zadna przegladarką. Pomogłem Daj+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wydaje mi się że jest to wina , sterowników, o ile takowe są. Bądź Zainstuj Jave 6/7 //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqziomq Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Odinstaluj jave.Sciągnij CCLEANER i wyczyść rejestr.Przeinstaluj minecrafta i jave. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezvik Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @2x i up Ja mam to samo próbowałem już tego dawno i nadal ten sam bład Pojawia się on kiedy chcesz dać 2048mb / 2gb , ogólnie więcej niż 1024 mb ramu na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBaxD12 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nic nie pomaga. ;( Czekam dalej. Pomogłem Daj+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezvik Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 a ile ramu dajesz na serwer ? Spróbuj 1636mb i odpal. U mnie jest to max, gdy dam więcej już się nie odpala. Może te 500mb zrobią jakąś różnice. @down ile ma ramu nie ma znaczenia ;p Gdyby miał za mało pisał by komunikat, że chce się dać więcej ramu niż jest to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nobskiller Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A ile masz ramu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBaxD12 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ja nie stawiam serva .... Czekam dalej. Pomogłem Daj+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafuz Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jeśli masz Win 7 i taki problem to : Komputer>Właściwości>Zaawansowane ustawienia systemu>Zaawansowane>(Wydajność)Ustawienia>Zaawansowane(Pamięć Wirtualna)Zmień Obrazek Konfiguracji : http://imageshack.us/photo/my-images/863/mpcj.png/ Zrób tak i zrestartuj komputer. @echo off @echo off SET BINDIR=%~dp0 CD /D "%BINDIR%" java -Xmx4G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+UseParNewGC -XX:+CMSIncrementalPacing -XX:ParallelGCThreads=2 -XX:+AggressiveOpts -jar (Nazwa pliku startu minecrafta).jar Jeśli masz Win XP i taki problem to : Napisz na pw coś wykombinujemy bo nie mam tego systemu. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBaxD12 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Ref Pomogłem Daj+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofa Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 @UP Dlaczego nie próbujesz tego co ci podają, tylko olewasz ich i piszesz Ref Podaj nam ile jest ramu na serwerze, którym stawiasz lub ktoś stawia serwer. A nie piszesz ref i bez odpowiedzi, czy coś próbowałeś. Akurat tutaj: Komputer>Właściwości>Zaawansowane ustawienia systemu>Zaawansowane>(Wydajność)Ustawienia>Zaawansowane(Pamięć Wirtualna)Zmień Obrazek Konfiguracji : http://imageshack.us/photo/my-images/863/mpcj.png/ Zrób tak i zrestartuj komputer. @echo off @echo off SET BINDIR=%~dp0 CD /D "%BINDIR%" java -Xmx4G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+UseParNewGC -XX:+CMSIncrementalPacing -XX:ParallelGCThreads=2 -XX:+AggressiveOpts -jar (Nazwa pliku startu minecrafta).jar Masz dobrą odpowiedź, tylko to akurat jest dla 4 GB ram, w twój błąd oznacza, że java nie jest w stanie uruchomić serwera, ponieważ nie masz tyle ramu Mniej więcej i dodanie pamięci virtualnej rozwiązuje sprawę. |<|®Krzysztofa®|>| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBaxD12 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Próbowalem wszystkiego ,nic nie dziala. Pomogłem Daj+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBaxD12 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 @Refresh Pomogłem Daj+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBaxD12 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 @Refresh Odpowiedz ktos!! Pomogłem Daj+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedozwolony133 Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Jeśli masz Win 7 i taki problem to : Komputer>Właściwości>Zaawansowane ustawienia systemu>Zaawansowane>(Wydajność)Ustawienia>Zaawansowane(Pamięć Wirtualna)Zmień Obrazek Konfiguracji : http://imageshack.us/photo/my-images/863/mpcj.png/ Zrób tak i zrestartuj komputer. @echo off @echo off SET BINDIR=%~dp0 CD /D "%BINDIR%" java -Xmx4G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+UseParNewGC -XX:+CMSIncrementalPacing -XX:ParallelGCThreads=2 -XX:+AggressiveOpts -jar (Nazwa pliku startu minecrafta).jar Ok Tez mam 4gb ramu wiec zrobilem jak na ss java -Xmx4G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+UseParNewGC -XX:+CMSIncrementalPacing -XX:ParallelGCThreads=2 -XX:+AggressiveOpts -jar MinecraftSP.jar /\/\/\/\/\/\/\/\/\ To zrobilem - Minecraft SP Robimy to w dokumencie tekstowym tak ? A zapisujemy jako co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demonikxd Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Mam ten sam problem. Jak to potem zapisać? Mam ten sam problem. Nie wiem jak to potem zapisac i gdzie. I mam taka prośbe Fafus mogłbys to zrobić pod 3 gb ram? Prosze o szybką odpowiedz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pan Maciek Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 To samo, zminialem w opcjach, i nie wiem jak odpalić z pliku, jak wogle nie mam pobranego minecrafta. Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demonikxd Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Ja przeinstalowałem jave na 7 i teraz mam taki problem: http://imageshack.us/photo/my-images/17/minecraft2u.png/ A tak wgl to potem jak zapisać to "@echo off..." po resecie kompa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wendal111 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Mam ten sam problem mam Windows Xp i wloczam minecraft pirat i nic Could i tak dalej pisze jak to naprawic W WindowsXP /? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raquo Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Najpierw spróbuj reset kompa i odpalić, jak nic to reinstall Javy na najnowsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pudzian1987 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 ja mam jave 7 i wyskakuje mi http://imageshack.us...inecraft2u.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raquo Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 ja mam jave 7 i wyskakuje mi http://imageshack.us...inecraft2u.png/ Reset kompa, odpalasz na czysto MC. Napisz czy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.