Danielso399 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Hejka mam problem gdy chce wlaczyc minecrafta to pojawia mi sie taka tableka i "Nie znaleziono punktu wejscia procedury _JVM_LoadSystemLibrary@4 w bibliotece jvm.dll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroMetin2 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Spróbuj przeinstalować jave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielso399 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) a jak sie przeinstalowuje ? jak wejde w Panel Sterowania tam też mam jawe i takie samo sie pokazuje :// jak chcę ją odpalić wezme ja odinstaluje i zainstaluje spowrotem lol chyba niemam javy w dodawanie i usuwanie programow .- Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Danielso399 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeeek Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ściągasz javę najnowszą i instalujesz Nie musisz odinstalowywać Zbieram +siki Spis pluginów na serwer Spis plików serwerowych Zagrajmy w AdventureCraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi