Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

chodzicie jeszcze do szkoły? xD

pepe460

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzę, bo jest coś ważniejszego od komputera

rzygać mi się chce jak widze posty 13latków, którzy piszą "ja juz nie chodze od tygodnia jestem fajny xD xdXDx dxDXDXDdxdsdxxdsx :DD:D:D: ;D"

Opublikowano

Ja od dzis nie chodze i mam wyjebane na szkole.

Od wrzesnia 3 klasa !

Podstawówka?

Opublikowano

Tamten tydzień w domu bo katar ;d ten tydzień w domu bo kaszel ^^

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Ja zawsze chodzę do końca, akurat 2 nauczycielki odchodzą na emeryturę więc można je ostro wkurwiać :D

Opublikowano

W szkole średniej (szczególnie na moim byłym profilu z 4/5 godzinami chemii tygodniowo + soboty) każdy dzień nieobecności był katastrofalny w skutkach. Nie chodzi mi o "przypał" ale o materiał który potem trzeba było kserować albo nadrabiać w domu... zresztą teraz jest podobnie.

Na studiach często za same obecności ma się "taryfy ulgowe", prawda ? :)

f.png

Opublikowano

Hmm teraz chodze i zalatwiam sprawy jeszcze w szkole(koncze gim)

Zegnam sie i wgl,ale nie chodze na wszystkie lekcje tylko z 6 ide na 2-3lekcje i prosze mame by pisala mi zwolnienia.

sstwc.jpg

Opublikowano

UP- to idziesz do szkoły z tym że nie koniecznie do niej trafiasz, w końcu każdy może zabłądzić :)

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

ja już niech chodzę 2 tyg bo koniec roku a jak chodzę to śpię na lekcjach ;]

no co!

nauczycielki się nie czepiają ;]

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Ja nie chodze i żałuje ... W szkole są 2 bracia Kuba i Adrian Adrian chodzi do 5 a Kuba do 6 ... i grali na boisku aż Kuba zrobił ręke ale zapszeczał temu więc jeden podszed w pysk drugi w pysk potem się kopali aż ... Adrian kopnoł kubie i palce i skończyło się szpitalem ... Opowiedział mi to kolega z klasy a inne klasy potwierdziły ;)

. .

Opublikowano

Ja tam chodzę ale tylko jak mam niemiecki ^.^ mój nauczyciel od niemieckiego pozwala

na wszystko twg. to wszyscy go tam bluzgają xD i tak jest PRO

1313798626-U268549.gif

Sam na 32 w zombie bez użycia maszyny z napojem reanimacji

Opublikowano

ja chodziłem tylko do czasu kiedy mi wpisał nauczyciel ocene długopisem a potem to bye bye ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...