killzone2222 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Oto mój save mam nadzieje że się spodoba Download: www.speedyshare.com/files/28967677/killzone.rar skan: www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d077b604e4b0cce9b730efbfdaad924daf1b383943c37e50010de856e23c23dc-1308052853 Edytowane 14 Czerwca 2011 przez killzone2222 Blazej95, Faszir i dawid.r1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Po SS'y , nawet ładne. Ściągniemy, bo myślę że warto. Sam robiłeś czy za pomocą Mcedit? //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqziomq Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Fajna mapka.Najlepsza twarz z god of war. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killzone2222 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 wszystko sam robiłem żadnych modów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSky. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wow to jest nawet Zajebiaszcze ile czasu zajęło? pomagam w minecraft Pomagam dla przyjemności nie dla + Dlatego Lepiej kliknij TU i pomóż głodnym Bruno Mars nauczył mnie robić coś dla osoby którą kocham Travis nauczył mnie być hojnym Michael Jackson uczył mnie, aby zawsze kochać ludzi wokół mnie The Script nauczył mnie, jak iść dalej. Eminem nauczył mnie, że życie jest ciężkie ale trzeba brnąć dalej Muzyka nuczy mnie jak żyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszir Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Po SS'ach - zajebiste Nie ściągam ale +'sa łap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CanT Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A ja nie wierzę żebyś to wszystko sam robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killzone2222 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) A ja nie wierzę żebyś to wszystko sam robił wiesz ja to robiłem od początku wersji 1.5 przykładowo nie ma długiej trawy <_< a po takiej robocie jak ta świątynia gdy widzę taki komentarz to mnie krew zalewa :angry: wszystko sam zdobyłem i postawiłem budowa świątyni wydłużyła się o 6 dni z powodu braku glowstone zresztą nigdy się nie wyręczałem jakimiś edytorami bo to zabiera frajdę z budowy ..... mam też zamiar dodać nową wersje tego save więc poinformuj mnie jak tak koniecznie chcesz jakiś filmik z budowy z chęcią go nagram <_< Edytowane 14 Czerwca 2011 przez killzone2222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej95 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @2Up To że ty nie umiesz grać to nie znaczy że musisz innych podejrzewać o robienie takich rzeczy... Ogar kolego ogar ;p @Top Fajny save nie pobiorę ale łap + Pozdro ;P Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" Yupi Ka Yey Motherfucker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalasznikov123 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 bardzo fajny save, podoba mi się wnętrze domku, jednak źle wygląda tu jedynie dach. Ładna wieża i świątynia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killzone2222 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrabia14 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 kiepskie to... mob grinder skopiowany od ctsg, brzydki dom, i tylko ta twarz kratosa jakos wyglada ale nie poprawia calosci. nie dam ani + ani - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScyzoRr Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Muszę przyznać że ładne. Podoba mi się wieża i twarz kratosa ale niestety dużo rzeczy zgapionych. Ps. Dach domu wygląda niefajnie. Ale + za starania i braku modów (jeżeli mówisz prawdę. Łapię cię za słowo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi