wnS Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Przedstawiam wam texture pack Dokucraft 2.2, na której sam gram. Tematy z tym texture packiem były na forum, lecz znajdowały się w koszu. Download: http://www.planetminecraft.com/texture_pack/dokucraft-175-beta/download/file/35359/ Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=5eaec41d2376c814f70077fbd23e78aa08b09fe9d69e61c19db0c55bd938abcd-1308049315 Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer16 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Naprawdę bardzo fajne. (: Przyjemne dla oka. //Nieregulaminowa sygnatura.Miyoshi Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. Slayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Shadowlord Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Niedawno dałem te tekstury, zaraz dam linka. http://www.mpcforum.pl/topic/372505-hddltexturepack166-dokucraft/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @Up Ale jakbyś zauważył twój temat znajduje się w koszu. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMas Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 witam mam pewien problem z tymi tekturkami bo jak wybiorę je to woda i lawa to są jakieś napisy i nie da się od różnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvoNeT Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 bo potrzeba do tych teksturek HD Patchera @EDIT link do patchera https://github.com/downloads/pclewis/mcpatcher/mcpatcher-2.1.0_01.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodo™ Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Mam pytanie jak wgrać ten Texturpacks i czt trzeba mieć do tego orginalnego minecrafr Zbieram siki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dironixu Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Niestety ja mam z tym problem wrzuciłem te texturki do texturepacks i wziąłem włączyłem Mc Patchera i dupa ;/ Wybieram teksturki po włączeniu gry a jak wbijam na swój świat to nie widzę tych tekstur. Proszę o pomoc !!! ZBIERAM --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrain Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Wklejasz do folderu texturepack i patchujesz MCPatcherem Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dironixu Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 @up chłopie to zrobiłem i nic się nie dzieję ;x ZBIERAM --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Fan Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 @up chłopie to zrobiłem i nic się nie dzieję ;x A wiem w tym pliku .rar co nam dał kolega chyba są spakowany 3rózne txt packi: Doku Craft Light, Doku Craft Dark itd.Więc spróbuj rozpakować @topic Fajne texturki, korzystam z nich sam ale mi się nie podoba moss stone ;p O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruszka1233 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Polecam te Teksturki. Ps: Jutro wydaje swojego Mixa Tekstur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helios18 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Mi te teksturki działają i prezentują się po prostu super!!! Łap - i 5 na profilu Nie zbieram ani minusów ani plusów... Ja po prostu się udzielam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.