Pruchol Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Tworzę serwer minecraft próbowałem na :chamachi,na bukkit z hamachi i nic po prostu ja mogę wejść na serwer a moi koledzy nie mogą mówią że pisze im Login czekają....czekają....i coś lost connection?/ DLACZEGO PROSZĘ O HELP!!! Sygnatura by JA! Nie bądź koza daj plusika! Sygnatura do oddania na moim profilu pisać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Shadowlord Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wyłącz zapore, antyiwra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pruchol Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 antivir wyłączony a zaporę jak wyłączyć? Sygnatura by JA! Nie bądź koza daj plusika! Sygnatura do oddania na moim profilu pisać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Shadowlord Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Panel Sterowania > Centrum Zabezpieczeń > Wyłącz zasłonę, coś takiego. Jaki masz windows? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pruchol Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 xp Sygnatura by JA! Nie bądź koza daj plusika! Sygnatura do oddania na moim profilu pisać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Shadowlord Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Start > Panel Sterowania > Centrum Zabezpieczeń > Zapora systemu windows > Wyłącz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pruchol Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 wyłączam zapora a cały czas pisze że jest włączona? Uploaded with ImageShack.us Sygnatura by JA! Nie bądź koza daj plusika! Sygnatura do oddania na moim profilu pisać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxigo Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ja też takie coś mam ale może to być wina blokniętych portów internetowych(na co nic się nie poradzi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Shadowlord Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 http://www.google.pl/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=jak+wylaczyc+zapore+w+windows+xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pruchol Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Próbowałem wszystkiego z google i nic czyli że serw minecraft nie założe? Sygnatura by JA! Nie bądź koza daj plusika! Sygnatura do oddania na moim profilu pisać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nezvik Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wyłacz anty wirusa... Pewnie eset czy co tam masz ma właczonego firewalla. wyłącz go lub wejdź w mój komputer --> moje miejsca sieciowe --> połaczenia sieciowe --> połaczenie lokalne (na którym masz połaczenie z internetem) --> właściwości --> dodaj --> protokół --> SystemNetbios NWN LINK i włacz harmonogram pakietów qos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XerekPL Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam, troche odświeże ale widze ze nie doszliście do porozumienia. Jeżeli postawiłes serwer i tylko ty mozesz wejść to musisz podać kolegom IP zewnętrzne. Ty wchodzisz poprzez wewnetrzne. IP zewnętrze możesz znaleść np na stronach typu twojeip.pl lub pokapoka.pl i te ip które ci sie wyśmietli musisz dać kolegom. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.