Skocz do zawartości

[Problem]Tworzenie serwer minecraft .....nie działa! C

Pruchol

Rekomendowane odpowiedzi

Tworzę serwer minecraft próbowałem na :chamachi,na bukkit z hamachi i nic po prostu ja mogę wejść na serwer a moi koledzy nie mogą mówią że pisze im Login czekają....czekają....i coś lost connection?/ DLACZEGO PROSZĘ O HELP!!! :(

pruchol.jpg

Sygnatura by JA!

Nie bądź koza daj plusika!

Sygnatura do oddania na moim profilu pisać!!!

Wyłacz anty wirusa... Pewnie eset czy co tam masz ma właczonego firewalla. wyłącz go lub wejdź w mój komputer --> moje miejsca sieciowe --> połaczenia sieciowe --> połaczenie lokalne (na którym masz połaczenie z internetem) --> właściwości --> dodaj --> protokół --> SystemNetbios NWN LINK i włacz harmonogram pakietów qos.

• 6 miesięcy temu...

Witam, troche odświeże ale widze ze nie doszliście do porozumienia. Jeżeli postawiłes serwer i tylko ty mozesz wejść to musisz podać kolegom IP zewnętrzne. Ty wchodzisz poprzez wewnetrzne. IP zewnętrze możesz znaleść np na stronach typu twojeip.pl lub pokapoka.pl i te ip które ci sie wyśmietli musisz dać kolegom. Pozdrawiam

sig2@500736700-XerekPL@eu@2@0@11110011000100@1111011000101@01101@pl@0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem]Tworzenie serwer minecraft .....nie działa! C   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...