MalyN Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Siema . Mam takie nietypowe pytanie . Jak wypakowac klienta fast77 Metin2 File Archiwerem v2 by Kamer1337 ? No , bo fast nie odpisuje . Pozdrawiam . Malyn . Odnośnik do komentarza
Kukus;))) Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wypakuj Winrarem lub 7-zim .... takie to trudne ? Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie ma na forum żadnego takiego packera który to rozpakuje.Napisz do Bambuska może Ci pomoże. Klient celowo jest zabezpieczony przed wypakowaniem. @UP Chodzi o pliki z folderu pack Odnośnik do komentarza
a.zmienie.se.nick Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Z tego co wiem klient fast77 nie jest zabezpieczony... Są pozmieniane tylko lokalizację plików w pack. Odnośnik do komentarza
MalyN Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Właśnie klient fasta77 nie jest zabezpieczony . A jak rozpakowuje winrarem to wyskakuje , ze są pliki uszkodzone . Pisałem do fasta , a on żebym rozpakowal File archiverem v2 by kamer1337 . @glinka333 Chodzi o klienta . Nie o pliki z pack . Klient to plik *.exe . Odnośnik do komentarza
Glinka. Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Omg.To jeżeli chcesz wypakować z paczki po co Jakiś Archiver... Może przy ściąganiu klienta uszkodziło się archiwum.Pobierz jeszcze raz Odnośnik do komentarza
MalyN Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 @up Tak mi napisał fast . Ja nie wnikam . No to spróbuje jeszcze raz pobrać . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi