Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik Jak ominąc bana na IP

LoxTix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przdatne, ale nie lepiej połączyć i rozłączyć neta? ;p

Nie kazdy ma zmienne IP ^^...

Co do poradnika oczywiscie sie przyda nie mi ale dla kilku ludzi z mojej ekipy ; )

Opublikowano

Plusik leci bo się kolego narobiłeś troszkę ;P A czy się przyda to się okażę bo póki co bana na ip jeszcze nigdzie nie wyłapałem ;D

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość malutki688
Opublikowano

po co bawisz sie w archeologa.... polecilem ostatnio ten temat komus a twoj post jest zbedny

mi dziala tylko jeden program, ten ze strona internetowa drugi testowalem kilka razy i o dziwo nie dziala

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest tylko jedno jedyne ale. Jeżeli połączysz się z serwerem TS3 na prawdziwym IP i dostaniesz bana na IP to nic Ci to nie da. Tak samo jeżeli połączysz się z serwerem TS3 ze zmienionym IP np. USA (HotSpotShield) i dostaniesz bana PERM'a na Explorerze to też nigdy więcej sie nie połączysz. Te programy były powszechnie używane np. na Gamersfirst do robienia reklam, na PlaySpanie itp.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest tylko jeden problem przy używaniu HotSpot shielda... Dość uciążliwy w grze gdyż po połączeniu się z tym programem i Cs'ie mam ping około 250. Czy może mi ktoś powiedzieć jak go zmniejszyć?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cyberghost jest świetny nie było dużych pingów, ALE jest jeden minus mamy do zużycia jakiś tam transfer danych. Jeśli zużyjemy to musimy czekać miesiąc na odnowienie albo wykupić za euro ;).

jqeuR.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...