kulik544 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Witam kupiłem na alleggro Key do wiedzmina 2. Sciagnolem z torrentów 2 wersje gry i na kazdej mi nie dziala po zalogowaniu sie i wpisaniu keya przerzuca na strone w celu dalszego logowania. A mnie zmiast wysjoczyc strona to pokazuje sie błąd Strona internetowa jest niedostępna Strona internetowa pod adresem https://secure.thewitcher.c.dot360.pl/login/?l=EN&u=mójlogin może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod nowy adres internetowy. Oto kilka propozycji: Załaduj ponownie tę stronę internetową później. Błąd 118 (net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT): Przekroczono limit czasu operacji. i co mam zrobic prosze pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BesieK Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Albo mają problem ze stroną, albo ty coś z netem, ale raczej oni mają problem bo mi też nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulik544 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak by tobie zadzialało to odezwij sie ok. Bo to zaczyna mnie wkurzac mam oryginalny key i chu. mi po nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi